Hagyományok és élő zene
Helyszín Fonyód, Várhegy utca 10
Időpont
A Sacravia Nyári Színház, Fonyódon, júniusban megkezdi első szezonját, az 500 nézőt befogadó, felújított szabadtéri színpadon. 

A Színház 2018. június 15-től, augusztus 26-ig, minden péntek, szombat és vasárnapi napon színházi programokkal, különleges hangulatú koncertekkel, gyermekszínházi és családi programokkal várja a tisztelt közönséget. A gyerekeknek szóló előadások 18.00 órakor, a felnőtt előadások 20.30-as kezdéssel kerülnek bemutatásra.

Gondos előkészítés után a különleges, szakrális helyszínnek megfelelő hangulatú repertoárt állítottunk össze. Az esti műsorsávban a nagyobb lélegzetvételű zenés, történelmi játékok (Pl: A kőszívű ember fiai) mellett, kórusok szerepeltetésére is sor kerül. Klasszikus előadásokat is bemutatunk, pl.: W. Shakespeare: Szentivánéji álom c. vígjátékát, de vendégül látjuk Palya Beát és zenekarát, valamint Dévai Nagy Kamillát a L’aura Band kíséretével.

A programokban között szerepel még ifj. Domahidy László világhírű basszus „The Great Musical Story” előadása, Afrikanap és Laár András előadó estje is. Szeretnénk, hogyha helyi vonatkozású történetek is megszülethetnének a fonyódi hegy tetején: Abrudbányai Ödön és Magdus szerelmét felidéző ősbemutatóra készülünk: Homokrajz címmel Ezeken felül a gyermekek számára olyan kuriózum előadásokat tartogatunk, mint pl. Budapesti Bábszínházban 19 évig játszott Marcipán cica kalandjai vagy a Fabula Színháztól a Sátorszínház és Vitéz László kalandjai c. előadások.

Egész nyáron hagyományőrző, élőzenés produkciókkal várjuk a családokat, érdeklődőket!

Helyszín: Palonai Magyar Bálint általános iskola udvara

Fonyód kártyával rendelkező kedves nézőinknek a színház, a belépőjegyek vonatkozásában, „1 fizet kettőt kap” akciót biztosít a szezon teljes egészére.

Június 29. péntek, 18:00
Réparetekmogyoró Duó
Egy vidám párossal, találkozhattok, akik zenés, táncos gyermekműsorral és mesejátékokkal szórakoztatnak kicsiket és nagyokat. A kis csapat célja, megragadni a gyerekek képzeletét, majd felhőtlen játékba, táncba csalva őket maradandó élményben részesíteni.

Június 29.péntek, 20:30
A szeretet összetart – Bagdi Bella és zenekara koncertje (Fotónkon)
Bagdi Bella személyiségfejlesztő tréner, előadó, író és énekes. Dalaival, írásaival, motivációs koncertjeivel és a pozitív pszichológia kutatási eredményeire épült Boldogságprogrammal ösztönzi az embereket az önfejlődésre, a lelki békére és a pozitivitásra.

Június 30. szombat, 18:00
Boribon kirándul
Gyerekek, gyerekek, szeretik a perecet. Mókusok, mókusok, szeretik a mogyorót. Erre csörög a dió, arra meg a mogyoró. Mókusoknak az való, ropogtatni csudajó! Boribon szamócát keres a réten. Szamóca helyett furcsa dolgokat talál: cipőket, inget, kalapot , és egy igazi jóbarátot. Marék Veronika Boribon és Annipanni, valamint Boribon kirándul könyvei alapján készült vidám, zenés bábelőadás.

Június 30. szombat, 20:30
Szent Erzsébet legendája

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva