Sacravia Nyári Színházak – Borshow
Helyszín Fonyód, Fő utca 10
Időpont
Telefonszám
E-mail cím sacravianyariszinhazfonyod@gmail.com
Zenés, szórakoztató gasztronómiai színházi est Fonyódon, a Palonai Magyar Bálint Általános Iskola udvarán található szabadtéri színpadon.

Legendás történetek hangzottak egy pohár bor társaságában a színész klubokban. Sokszor felmerült az igény, hogy ezt a beszélgetős, eszmecserés, néha dalolgatós, kötetlen és igazán interaktív estéket, jó lenne a közönség elé vinni, úgy, hogy a közönség is aktív részese ennek a gasztroszínházi eseménynek.

Az emberiség történelme folyamán a bor és a borkészítés végig kísérte a civilizáció történetét. Szavak nélküli üzenet egy -egy évjárat az adott korról és egy kellemes apropó, hogy beszélgessünk például az első szőlőművesről Noéról vagy megemlékezzünk Bacchusról, idézzünk Csokonaitól, Petőfitől, Adytól, Hamvastól és énekeljünk beszélgessünk a borokról! Az előadás bornótákkal és jobbnál jobb történetekkel fűszerezett igazi nyári kikapcsolódást ígér. Persze beszélni sokat lehet, de egy Bor Show bor kóstolás nélkül olyan, mintha az étteremben a séfek felolvasnák az étlapot és elmondanák, hogy milyen ínycsiklandozó módon készítik el az ételeket és ezt tessék elképzelni…

Ezúttal ez a veszély nem fenyeget. Legyen a Borshow vendége!

Az előadás alatt négy féle finom bort kóstolunk a közönséggel együtt a Trunkó pincészet boraiból.

Jegyár: 2500 Ft.

Jegyfoglalás: sacravianyariszinhazfonyod@gmail.com, valamint a +36 70 907 8423 telefonszámon.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva