Idén második alkalommal rendezi meg Tamás a Gyenesdiási piacon az Egy füst alatt rendezvényt, ahol az ország legjobb food trackjei, BBQ mesteri készítik majd a finomságokat.
Míg beszélgetünk, Tamás előkészíti a másnapi porchetta szendvics fő alapanyagát, és elmeséli nekünk, hogyan készül nála ez az étel.
Augusztus 3-án az ország legjobb BBQ-sai jönnek el a gyenesi séfhez, eláruljuk, kik lesznek itt a Balatonnál:
Németh Tamás már korábban beavatott bennünket a BBQ rejtelmeibe, kattints ide, ha bővebben szeretnél olvasni erről, vagy nézd meg a videót!
A jó füst, jó fűszer és jó hús mellé szerintünk egy jó pitmaster is kell. De mi vonz egy séfet a BBQ világába? Tamást a füst ragadta magával:
Már tudjuk, kik füstölnek oda augusztus elején, de mi minden készül a füstök alatt?
Igen, jól hallotta mindenki, a somlói galuska is füstben készül.
Kattints ide a részletes programért!
Nézd meg Németh Tamás kínálatát a képeken:
Kiemelt kép: Szabó Miklós
Készítette: Keszey Ágnes és Mihály Szilvia