Keszey Ágnes, Mihály Szilvia | 2019.07.20. 14:00
Még a somlói galuska is füstben készül Gyenesen
Emlékeztek a séfre, aki a szakállát is elfüstölte? Németh Tamás egész nyáron forrón tartja a BBQ sütőit, de augusztus 3-án a legjobb hazai füstben edzettekkel együtt várnak bennünket a Balatonnál.

Idén második alkalommal rendezi meg Tamás a Gyenesdiási piacon az Egy füst alatt rendezvényt, ahol az ország legjobb food trackjei, BBQ mesteri készítik majd a finomságokat.
Míg beszélgetünk, Tamás előkészíti a másnapi porchetta szendvics fő alapanyagát, és elmeséli nekünk, hogyan készül nála ez az étel.

Augusztus 3-án az ország legjobb BBQ-sai jönnek el a gyenesi séfhez, eláruljuk, kik lesznek itt a Balatonnál:

Németh Tamás már korábban beavatott bennünket a BBQ rejtelmeibe, kattints ide, ha bővebben szeretnél olvasni erről, vagy nézd meg a videót!

A jó füst, jó fűszer és jó hús mellé szerintünk egy jó pitmaster is kell. De mi vonz egy séfet a BBQ világába? Tamást a füst ragadta magával:

Már tudjuk, kik füstölnek oda augusztus elején, de mi minden készül a füstök alatt?

Igen, jól hallotta mindenki, a somlói galuska is füstben készül.

Kattints ide a részletes programért!
Nézd meg Németh Tamás kínálatát a képeken:

 

Kiemelt kép: Szabó Miklós

Készítette: Keszey Ágnes és Mihály Szilvia

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva