Mészáros Annarózsa | 2024.03.30. 14:00
Újra a Nyuszifüleké volt az Élményközpont
Március 29-én, Nagypénteken ismét a tapsifülesek kerültek a középpontba Gyenesdiáson, a Festetics Imre Élményközpontban, ahol számos meglepetéssel várták a szervezők az érdeklődőket.

Szervezők az egyik legnépszerűbb programja a Nyuszifül Fesztivál, ezért idén is készülte számos meglepetéssel. Vendégük volt Szász János Péter, aki látványos kísérletekkel vezette be a gyermekeket a fizika csodálatos világába. Erre az interaktív, hang- és fényjelenségekkel kísért programra kicsik és nagyok is kíváncsiak voltak szép számmal!

Ez évben is a FIÉK-ben volt Berkovics Emőke és Simon Katalin, akik a tojásfestés, berzselés művészetébe avatták be az érdeklődőket. Ahogyan idén sem maradhatott el a lovasbemutató és lovaglás, melyben a Gyenesdiási Lovassport Egyesület produkciója kápráztatta a közönséget.

Az Ezercsepp méhészet méz- és virágpor kóstolóval, és sok érdekességgel készült, de friss kenyeret, zalai bort és lekvárt is lehetett kóstolni. Elmaradhatatlan része a rendezvénynek az állatasszisztált, kutyás bemutató, terápiás kutyusokkal, családok bevonásával.

Igazi bébi-bumm volt idén a birkáknál, így sok-sok kis bárány várta a gyerekeket a rendezvényen!

 

Nézd meg az eseményen készült képeinket!

 

 

A Balatonra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg mentrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!



:


 

Nyitókép: Mészáros Annarózsa/likeBalaton.hu

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva