Gyenesdiási Keszegfesztivál
Helyszín Gyenesdiás, Madách utca
Időpont
Telefonszám
Sült keszeg, gyermekprogramok és szórakoztató programok várják a vendégeket július 7-én és 8-án a gyenesdiási Keszegfesztiválon. A vidám zenés hétvége helyszíne ezúttal is a gyenesdiási piac-és rendezvénytér lesz.

Az I. Balatoni Hal-és Termelői Piacon és a mellette lévő rendezvénytér ad helyet a jubileumi, X. Gyenesdiási Keszegfesztiválnak, ahol természetesen a hétvége minden napján lehet kóstolni a sült keszeget, s színes programokat is kínálnak.

Halászlevet főzhetnek a versenyzők
Fotó: Zalai Hírlap-Keszey Ágnes/archív

Halászléfőző versenyre várják a jelentkezőket

A főzni szeretők, baráti társaságok, civil szervezetek, munkahelyi kollektívák a marketing@gyenesdias.hu e-mail-címen vagy a 06/83/312-737-es telefonszám 100-as mellékén jelezhetik részvételüket. Az ételkészítés és a tűzrakás (szabadtűz vagy gázzsámoly) valamennyi kellékét, hozzávalóját a versenyzőknek kell biztosítani, a szervezők 2 kilogramm pontyot és 3 kilogramm alaplének való halat biztosítanak. A főzőverseny 16 órakor kezdődik, a csapatoknak egy adag ételt kell a zsűri részére biztosítani. Az eredményhirdetést 19 órakor tartják.
Szórakoztató programok

Közben 17 órakor Bihari Gellért humorista „közvetít” a főzőversenyről – aki 19.30-kor stand up műsorral is fellép, 18 órakor pedig a gyermekeket egy interaktív mesejáték: Györgyi&Gabi mesedoboza szórakoztatja. 20 órakor a Zaporozsec koncertezik, 21.30-kor veszi kezdetét a Silver Band tánczenekar estje.

Zene és tánc hajnalig

Másnap, vasárnap már 10 órától sül a keszeg a piacon, este pedig ismét programok követik egymást. 17 órakor a gyerekeket várják a Szemfüles játszóházba, 18 órától kicsiknek és nagyoknak zenél az Absolute Acoustic. 19.30-kor az Éva Presszó koncert kezdődik, a két napos rendezvényt pedig a Helios Band tánczenekar estje zárja.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva