likeBalaton.hu | 2020.11.13. 07:00
A Hévízi-tóban most is csobbanhatunk
Bár szállást nem tudunk foglalni Hévízen, de a tófürdő nyitva van, és a járványügyi szabályok betartása mellett várja a vendégeket!

A meghozott járványügyi intézkedések a Hévízi-tó nyitvatartását nem érintik, a Hévízi Tófürdő további döntésig, a megszokott módon a hét minden napján nyitva tart. A Tófürdő zárt tereiben védőmaszk viselése kötelező, belépés csak kézfertőtlenítést és lázmérést követően lehetséges.
A Festetics Fürdőház wellness részlege nem üzemel, a fitness termet bezárják, de a Kinesio Labor további döntésig fogad pácienseket. A Hévízgyógyfürdő Szent András Reumakórházban a betegellátás továbbra is zavartalanul folyik.

Fotó: heviz.hu

A szálláshelyek csak üzleti célú vendégeket fogadhatnak, így ha a közel 30 fokos gyógyvízben szeretnél megmártózni és nem a közelben laksz, csak egy napra érdemes programot szervezned, hiszen a kijárási tilalom 20.00 és 5.00 óra között itt is érvényben van.
A szolgáltatók (fodrász, manikűrös, masszőr) a megszokott rend szerint tartanak nyitva, a kijárási tilalom szabályait betartva.
Az éttermek november 11. és december 10. között zárva tartanak, házhoz szállításra több vendéglátó egységnél is van lehetőség. Az üzletek legfeljebb csak 5.00 és 19.00 között tartanak nyitva.
Bezárt a mozi, könyvtár, múzeum és a környékbeli kalandparkok és állatparkok is, elmaradnak a novemberre tervezett rendezvények és az adventi programok. A termelői piac heti két napon, csütörtökön 12.00-17.00, és szombaton 7.00-13.00 óráig tart nyitva.

 

Továbbra is kötelező maszkot használni minden olyan helyen, ahol eddig is ez volt a szabály, például üzletekben, tömegközlekedési eszközökön, benzinkutakon. Maszk használata közterületen Hévízen nem kötelező, a rendelet ezen pontja csak a 10 ezer főnél nagyobb településekre vonatkozik, Hévíz nagyjából 5.000 lakosú.

?Őszi kilátás a fellegekből ? Köszönjük a képet kolléganőnknek! ?

Posted by Hévízi Tófürdő on Tuesday, November 10, 2020

 

Nyitókép: heviz.hu

Forrás: heviz.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva