Péter B. Árpád / zaol.hu | 2021.02.10. 14:00
Csókpadok várnak Hévízen
Valentin napi fotópontok várnak Hévízen, készítsd el te is a lufis, szívecskés padokon az összebújós szelfiteket! A szerelemnek a várható extra hideg sem állhatja útját!

Bálint-nap alkalmából, csókpadok várják majd a Hévízre érkezőket. Az elsőt, próbaképpen, már feldíszítették. A szervezők azt mondják: csókolózni szinte kötelező a padokon, de szelfizni is lehet, a szerencséseket pedig ajándékok várják.

Az ötlet a város kereskedőitől származik, akik szeretnének minél többeket Hévízre csábítani egy romantikus sétára, s persze azt remélik, a nyitás után minél többen visszatérnek. A padokat hét helyszínen – a belvárosban és Egregyen, a szőlőhegy lábánál – lufikkal, virágokkal és szívecskékkel ékesítik.

– A padoknál csókolózni lehet, de ehhez nem biztosítunk partnert, azt mindenkinek magával kell hoznia, s az egy háztartásban élők ezt nyugodtan megtehetik, még a járványügyi szabályok figyelembevételével is – mondta el lapunknak Morvai Anikó vállalkozó.

Morvai Anikó az első csókpadot díszíti a belváros szívében. A hétvégére hetet állítanak fel
Fotó: Péter B. Árpád

 

Azok pedig, akik mindezt megörökítik és megosztják közösségi felületeiken, még ajándékot is kaphatnak.

– Hévízre mindenképpen érdemes eljönni csókolózni, azért, mert csókolózni jó, de azért is, mert ehhez most nyeremény is párosul azok számára, akik képet töltenek fel a saját oldalukra – fogalmazott Csorja Krisztina, a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. PR menedzsere.

Mindenki, aki egy ilyen padnál közös selfie-t készít párjával február 12. és 14. között és feltölti a képet Facebook vagy Instagram oldalára hastag iloveheviz – #iloveheviz – felirattal, részt vesz nyereményjátékunkban. Több helyszín, több selfie, több közös kép … több esély nyerni!

Valentin Napi fotós játék Hévízen, február 12 és 14. között! ?
Részletek hamarosan!!!
#iloveheviz

Posted by Hévíz Az Élet Forrása on Friday, February 5, 2021

A február 19-i sorsoláson, egyebek mellett, romantikus páros wellness- és masszázslehetőség, sóbarlangi feltöltődés, valamint különleges ékszerkollekció talál gazdára. A díjakról a szervezőkből álló zsűri dönt, de a Hévíz az élet forrása Fb-oldalon közönségszavazás is lesz.

Nyitókép: pixabay
Forrás: zaol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva