Péter B. Árpád / zaol.hu | 2022.01.20. 10:00
Csókpadokkal várják a szerelmeseket Hévízen
Csókpad, csókbusz és csókfotel? Már Valentin-napra készülnek a Balaton közelében, csókolózni és szelfizni hívják a szerelmeseket.

Február 12. és 14. között idén is díszített csókpadok várják a hévízieket és a turistákat. Ezek helyszínét a vállalkozók egyesülete térképeken jelzi majd. Minden vállalkozás a saját üzlete előtt állítja fel és ékesíti a padot, a hotelek többsége pedig a kertjében várja majd a csókra szomjazókat.

Morvai Anikó az első csókpadot díszíti a belváros szívében
Fotó: Péter B. Árpád / archiv

Morvai Anikó, a Hévízi Vállalkozók Egyesületének elnöke elmondta: a tavalyi tapasztalatokat felhasználva, idén még nagyobb szabású csókakciót készítenek elő. Idén a kereskedők mellett vendéglátóhelyek és hotelek is részt vesznek a háromnapos hévízi akcióban. Az első, tavalyi rendezvényhez nyolc vállalkozás csatlakozott, most azonban a számuk már ennek a sokszorosa lesz. A tervek szerint a város minden részében felállítanak csókpadokat, amelyeknél a párok szelfiket készíthetnek, s ha ezeket feltöltik az egyesület online felületeire, akár még nyerhetnek is.

Ám ezen a három napon nemcsak csókpadok, hanem több csókfotel és csókbusz is várja majd az érdeklődőket, sőt, egy ismerkedő ülőalkalmatosságot is elhelyeznek – kifejezetten szingliknek.

– A célunk az, hogy Hévízt népszerűsítsük, és megismertessük az emberekkel azt: milyen jó itt lenni – szögezte le Morvai Anikó. – A vendéglátósok is nagyon készülnek már a programra, van olyan hely, ahol majd pezsgőt, szívecskét vagy süteményt is kapnak ajándékba a párok. Igyekszünk a város vendéglátós oldalát is bemutatni ezen a rendezvényen.

Szeretnének a főszezonon kívül is élményt kínálni a látogatóknak és a helyieknek, évkezdő rendezvényük jól szolgálja ezt a célt, mert pezsgést hozhat a településre. Az első Bálint-napi csókhétvége rendkívül népszerű volt tavaly: a szokatlan hideg ellenére még éjjel is csókolóztak az ország minden részéből érkezett érdeklődők a romantikusan díszített padokon.

Nyitókép: illusztráció/Freepik

Forrás: zaol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva