likeBalaton.hu | 2021.09.28. 09:00
Fürödtél már a kivilágított Hévízi-tóban?
Szuper chill out programot szerveztek az őszi Hévízi-tavon, első alkalommal rendezték meg a Holdfényfürdő programot.

Az időjárás is kedvezett a szeptemberi fürdőzőknek; a kellemesen lehűlő estében, csodálatos élmény volt 30 fokos meleg vízben történő lazítás. A programon a szervezők korlátozták a résztvevők létszámát.

Fotó: Hévíz hivatalos sajtófotó

A legtávolabbról Los Angelesből érkeztek Hévízre, de a magyar vendégeken kívül voltak csehek, németek, ukránok, és érkeztek Lettországból, valamint Finnországból is a csábító programra.

Fotó: Hévíz hivatalos sajtófotó

A belépőjegy mellé minden fürdőző kapott egy üdvözlőitalt és egy ajándékcsomagot is. A Vital Bárban különböző finomságokat lehetett fogyasztani, mint Rosé kacsamelles baguette kakukkfüves lilahagyma chutney-val és madárbegysalátával, vagy füstölt pisztrángot körtés-szőlős ruccola salátával, de volt vegán tortilla csicseriborsóval is. Desszertként rétesek, továbbá koktélok, és kávékülönlegességek várták az esti fürdőzőket.

Mi a különleges, ha nem ez? Éjszakai fürdőzés Hévízen, élő koncerttel, koktélokkal, grill ételekkel.😍

Posted by Hévíz Az Élet Forrása on Friday, September 24, 2021

A különleges esemény alkalmával több nyereményt is kisorsoltak a szervezők. Három promóciós ajándékcsomag, egy 10 órás fürdő utalvány és egy Kinesio Komplex Plus csomag talált szerencsés gazdára a programzáró tombolán.
Az egyedülálló esti fürdőzésen a Cultur Cuvée együttes élőzenéje adta a hangulatot. Az együttes is fantasztikus élménynek élte meg, hogy a kivilágított Hévízi-tó partján játszhatott.
– Még több ilyet, fantasztikus élmény volt a csillagok alatt fürdőzni, köszönjük – írja Illés Fanni paraolimpikon világbajnok úszó a hivatalos Facebook oldalán.

Illés Fanni paraolimpikon is részt vett a ma esti programunkon! 😍Gratulálunk a sikeres sportteljesitményeihez és köszönjük, hogy megtisztelt a részvételével minket 😊✨

Posted by Hévízi Tófürdő on Friday, September 24, 2021

Itt olvashatod az úszóval készített riportunkat.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva