likeBalaton.hu | 2020.12.25. 12:00
Hévíz a vendégek kedvence
Az Év Szállása díjátadón több első helyezés és a fődíj is Hévízen talált gazdára.

Minden évben izgatottan várják az utazók és a turisztikai szakma képviselői Magyarország legnagyobb online szállásközvetítő portáljának, a Szallas.hu-nak a díjátadó gáláját, amelynek keretében szakmai és közönség díjakkal ismerik el a turizmus kiemelkedő szereplőinek egész éves teljesítményét.
2020-ban nyolcadik alkalommal, rendhagyó módon online került megrendezésre az esemény.

–Talán soha nem volt még ilyen fontos felhívni a figyelmet a szakma újítóira, jeles képviselőire, mint ebben a küzdelmes évben – vezette fel Szigetvári József, a Szallas.hu Csoport vezérigazgatója az eredményhirdetést.
A díjazottak ranglistái a zsűri szakvéleménye és a Szallas.hu rendszerében lévő közel 1,5 millió vendégértékelés mennyisége és pontszáma alapján kerültek összeállításra.

Fotó: heviz.hu

Az Év Szállása 2020 fődíjat a Hotel Európa fit Hévíz**** kapta.

Szakmai kategóriában, a 70 szobaszám feletti 4-5 csillagos hotelek között
1. helyezett az Ensana Thermal Hévíz****
2. helyezett a Hotel Európa fit Hévíz****

Az Év Turisztikai Települése Hévíz

Az Év Turisztikai Települése rangsor a településekre leadott vendégértékelések alapján került kiválasztásra, száz százalékosan tükrözi az utazóközönség véleményét.

– Hálásak vagyunk az elismerésért, ami új erőt ad a városnak – mondta Papp Gábor Hévíz város polgármestere.
– Hévízen minden a turizmus és a vendégek minőségi kiszolgálása körül forog, amiből a lakók és a város valamennyi dolgozója kiveszi a részét. Idén valamennyien erőn felül teljesítettünk, a legkisebbektől a legnagyobbakig. Előre menekültünk, új célpiacok számára dolgoztunk ki ajánlatokat, új összefogások születtek, gőzerővel dolgoztunk a turisztikai fejlesztések kivitelezésén.
A város ismét megmutatta, hogy a közös, stratégiai együttműködés meghozza az eredményét. Úgy gondolom, hogy az Év Turisztikai Település díjban ezeket az erőfeszítéseket ismerték el.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva