2020.03.14. 17:00
Hévíz most is tökéletes helyszín a pihenésre
Hévízen minden adott a tökéletes tavaszi felfrissüléshez! Simogató gyógyvíz, tavaszi virágok, finom zalai ételek, vendégbarát szálláshelyek várnak rád.

A hévízi Tófürdő, köszönhetően a 4,4 hektáros nyílt vizű, természetes gyógytónak, továbbra is változatlan nyitva tartással, zökkenőmentesen fogadja a fürdőzőket. A másodpercenként 410 literes friss vízhozamú fürdő folyamatosan tisztul és frissül, de emellett fokozott higiéniás intézkedéseket is bevezettek.

Nézd meg a tófürdő legszebb képeit:

A Fontana Filmszínház – a levegő folyamatos ózon technológiás fertőtlenítése mellett – zavartalanul megtartja a tervezett film premiereket és vetítéseket, maximum 70 fő befogadásával. A moziterem minden második széke foglalható el, ezt matricákkal jelölték.

A Hévízi Termelői Piac továbbra is nyitva tart csütörtök délutánonként és szombat délelőttönként. Figyelmeztető táblákat tettek ki, hogy ne fogdossuk össze az árukat, a nem csomagolt termékeket folpackkal látták el, 3 ponton is fertőtlenítőszert tettek ki, és biztosítják a megfelelő légáramlást a sátorban, valamint a fedett csarnokban.

Közzétette: Hèvízi Termelői Piac – 2020. március 12., csütörtök

A Belvárosi Múzeum és az Egregyi Múzeum is zavartalanul látogatható.

A Tourinform irodában ismét üzemel a kerékpárkölcsönzés, sok szeretettel várják a túrázni vágyó vendégeket!

Fotó: heviz.hu

A szálláshelyek szintén fokozott higiéniás intézkedések mellett, zavartalanul és a megszokott magas minőségű kiszolgálással fogadják a vendégeket. Az éttermek és a kávézók is zavartalanul üzemelnek, fokozottan figyelve a higiéniai szabályokra.

Bár Hévíz város márciusi rendezvényei a koronavírus terjedésének kockázatai miatt elmaradnak, a város tökéletes célpontja a tavaszi pihenésnek, feltöltődésnek.

A fürdőzés után ne felejtsd el megkóstolni a kedvenc hévízi süteményünket, a Tonka pallát a Macchiato Caffeban!

Nyitókép: heviz.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva