likeBalaton.hu | 2021.09.21. 10:00
Holdfényfürdő Hévízen
Idén egyetlen alkalommal, pénteken lesz csak lehetőségünk az esti órákban a kivilágított Hévízi-tóban fürdőzni.

Holdfényfürdő

Bár az esték kicsit hűvösek, a késő nyári meleg időjárás kellemes kikapcsolódást ígér szeptember 24-én péntekre. Ráadásul nem csak a meleg termálvíz lehet csábító azok számára, akik jegyet váltanak a programra, hiszen élő zenével, őszi finomságokkal, koktélokkal sőt ajándékokkal is készül a szervező Hévízgyógyfürdő csapata.

Fotó: Hévíz Tourinform hivatalos sajtófotó

Ezen a napon a Tófürdő Festetics bejárata 19.00-kor újra megnyitja kapuit, és

a tó egy kijelölt partszakaszán, kivilágított környezetben lehetőség nyílik késő esti fürdőzésre.

A koktélokat és a finom őszi ételeket a Vitál Bár teraszán szolgálják majd fel, míg a hangulatot élőzene garantálja.

A Hévízi-tó
Fotó: Mihály Szilvia

Elővételben vedd meg a jegyed

Aki szívesen részt venne a hangulatos esti fürdőzésen, neki ajánlott már előre megvásárolni jegyét, hiszen így nem csak olcsóbb, de biztosabb is a részvétel, mivel jegyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre.
A jegyek megvásárlására ugyanúgy a Festetics bejárat pénztáraiban van lehetőség, már szeptember 13-ától, nyitvatartási időben.
Elővételben 4.500 Forintot kell fizetnünk egy jegyért, míg a helyszínen, szeptember 24-én 18.30-tól 5.000 Forintért válthatjuk meg belépőnket, ami egyébként a wellness részleg használatát is tartalmazza, ahol egyidejűleg 50 fő tartózkodhat majd.
A szervezők nem csak programról de nyereményekről és meglepetésekről is gondoskodtak.
Senki ne lepődjön meg, hogy már csupán a jegy megvásárlásával egy kis ajándékcsomagot kap ajándékba, apróbb ajándéktárgyakkal, valamint a jegy árában egy welcome drink is benne van, amit a Vitál Bárban lehet majd elfogyasztani.

Fotó: heviz.hu

A résztvevők ugyanakkor a jegyükkel egy sorsoláson is részt vesznek, amire még aznap este, 21.30-kor kerül sor.
A vacsorát sem kell magunkkal hozni a Tófürdőbe, hiszen ízletes ételek közül lehet majd válogatni. A Hotel Spa Hévíz séfje ugyanis kimondottan erre az alkalomra állított össze egy kis őszi ízválogatást.

Hasznos információk

A programon csak 16 év felettiek vehetnek részt, a belépés és jegyváltás is a Festetics Fürdőházban felől lesz lehetséges.
A jegyek csak korlátozott számban elérhetőek. Fürdési idő vége: 22:00 míg a fürdő zárása: 22 óra 30 perc.
A Welcome drink csak a belépőjegy mellé tartozó kupon ellenében váltható be a Vitál Bárban. Jegyárat a szervezők nem térítenek vissza, az előre megváltott jegyek elvesztése esetén pótjegy kiállítására nincs lehetőség. Ez a jegytípus kizárólag 2021.09.24-én használható fel, de rossz idő esetén a programmódosítás jogát a szervező fenntartja.
A programon pedig mindenki saját felelősségére vesz részt, ahol a rendezvényen való részvétellel mindenki hozzájárul ahhoz, hogy róla fotók/felvételek készüljenek, melyek marketing célokra szabadon felhasználhatók.

Kattints ide a holdfényfürdőzés programjáért.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva