Péter B. Árpád/zaol.hu | 2021.07.01. 18:00
Jóga a Hévízi-tó partján minden szombat reggel
Jógával indul a nap szombat reggelenként a hévízi Tófürdőben.

Jógával indul a nap szombat reggelenként a hévízi Tófürdőben. A gyógyulni, pihenni, feltöltődni vágyók mesés környezetben, a gyógytó partján adhatják át magukat a rekreáció élményének.

A Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház munkatársai szerint

érdemes olykor megállni egy pillanatra, s kimenni a természetbe, mert a zöld környezet nyugtatja lelkünket, a friss levegő tisztítja tüdőnket, a meditáció lecsitítja elménket.

Szerették volna bővíteni a szolgáltatásaikat olyan elemmel, amely a kúrát igénybe vevő vendégeknek, a pár napra ideérkezőknek és a helyieknek egyaránt vonzó, hasznos lehet.

– A gyógytó olyan pluszt nyújt, ami teremben nem lehetséges. Az ébredező tónál, a véderdő tövében egy fürdőzéssel összekötött reggeli jógaóra páratlan élményt kínál, olyan pluszt ad, ami jó pár napra feltölti az embert, fizikailag és mentálisan egyaránt – mondta a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház kommunikációs és marketingvezetője.

Tudtad, hogy a Kowalsky meg a Vega zenekar frontembere, Kowalsky is szenvedélyes jógás?

Jóga október elejéig a Tófürdőben

Ez a mozgásforma kiváló lehetőséget kínál az egészségmegőrzésre, a betegségek megelőzésére, emellett terápiás kiegészítőként is rendkívül hasznos. Javítja a közérzetet, szellemileg, testileg és lelkileg is rendben tartja az embert.

– Itt a tó gyógyító hatása is érvényesül a szabadban fel lehet venni az elemek, a környezet pozitív hatását. Persze teremben sokkal könnyebb jógázni, mint a fűben, ugyanakkor a kinti gyakorlás rengeteg pluszt ad. A jóga mindenkinek ajánlható, hiszen rengeteg válfajából bárki megtalálhatja azt a formát, amelyik neki tetszik, amelyikre szüksége van – mondta Papp Anikó jógaoktató.

A veszprémi kézis klasszis is hódol ennek a mozgásformának. Nagy László itt mesélt erről.

Forrás: zaol.hu

Nyitókép: Zalai Hírlap

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva