Az utolsó erőd - The Last Castle
Helyszín Zalacsány, Örvényeshegy 42
Időpont
2019. július 12-én pénteken este 21:30-tól különleges környezetben, Zalacsány-Örvényeshegyen, az erdőszélen kialakított kertmoziban mutatják be Robert Redford és James Gandolfini főszereplésével Az Utolsó Erőd című filmet eredeti nyelven, magyar felirattal.

A résztvevőknek lehetősége nyílik a legjobb zalai borok, pálinkák, házi szörpök, gyümölcslevek megkóstolására.

Jegyek elővételben korlátozott számban 400 Ft-os kedvezményes áron kaphatóak 2019. július 11-ig. Július 12-én és a helyszínen 800 Ft-os áron lesznek elérhetőek. A film 16 éven aluliaknak nem ajánlott!

 

AZ UTOLSÓ ERŐD:

Az Erőd nevű börtön az utolsó állomás a három csillagos Irwin (Robert Redford) tábornok lenyűgöző katonai pályáján. Hadbíróság elé állították, megfosztották rangjától, és az ítélet a legjobban őrzött katonai börtön bevehetetlen falai közé száműzte. Még az Erőd vasfegyelmet követelő igazgatója, Winter ezredes (James Gandolfini) is tisztelettel viszonyul a legendás tábornokhoz. Ám ez a tisztelet csakhamar sértődöttséggé, majd nyílt rosszindulattá válik, amikor Irwin következetesen szembeszáll az igazgató embertelen, nem ritkán halálos áldozatokat is követelő módszereivel.

Mivel a kitörés az Erődből lehetetlen, Irwin más módszerhez folyamodik. Meg akarja törni Winter hatalmát, és át akarja venni az irányítást az Erőd felett. Ehhez azonban a saját pártjára kell állítania a többi elítéltet, el kell hitetnie velük, hogy bár most fegyencek, azért még nem szűntek meg katonának lenni. Először a lelkekkel kell csatát vívnia, hogy aztán belefoghasson a totális háborúba.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva