Bohém Rapszódia az örvényeshegyi kertmoziban
Helyszín Zalacsány, Örvényeshegy
Időpont
Egy újabb 4-szeres Oscar díjas filmet mutatnak be augusztus 3-án, szombaton este, különleges környezetben, Örvényeshegyen az erdőszélen kialakított kertmoziban.

A filmet eredeti nyelven, magyar felirattal vetítik, 6×4 m-es vásznon.

A film vetítése 21:00-kor kezdődik, 19:30-tól a legjobb Queen zenékkel és a legfinomabb zalai borokkal hangolódunk. Akinek van kedve csatlakozhat dámszarvasaik etetéséhez is.

Jegyek elővételben korlátozott számban 900 Ft-os áron kaphatóak 2019. augusztus 1-ig. A helyszínen 1.200 Ft-os áron lesznek elérhetőek.

Bohém rapszódia:

A film a Queen zenéjének és a banda rendkívüli énekesének kirobbanó története. Freddie Mercury fittyet hányt a sztereotípiákra és ellenszegült a konvencióknak, így vált belőle a világ egyik legkedveltebb zenésze. Tanúi lehetünk a zenekar üstökösszerű felemelkedésének meghatározó dalaik és forradalmi hangzásuk révén, Mercury féktelen életvitelének a bandára gyakorolt hatásainak, és dicső visszatérésüknek a Live Aiden, ahol a már súlyos betegséggel küzdő Mercuryval az élen a rocktörténelem egyik legnagyszerűbb koncertjét adják. A Queen nem csupán zenekar, hanem egy család is volt, s máig megihletik a kívülállókat, az álmodozókat és a zene szerelmeseit.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva