Gasztroséta Hévízen
Helyszín Hévíz, Rákóczi utca 2
Időpont
Hol és ki készíti a Hévízi Termelői Piacon kapható finomságokat? Milyen zalai specialitásokat lehet enni Hévízen? Hol lehet kapni a legjobb fagylaltot vagy süteményt? Hol főznek a legjobb hévízi séfek? Gyere el és ismerd meg Hévíz gasztroarcát!

Gasztronómiai élmény-séta Hévízen, melynek során személyesen megismerheted, a Hévízi Termelői Piac népszerű árusait és megkóstolhatod a finomabbnál finomabb házi szalámikat, sajtokat, szörpöket.

Sokan ismeritek a népdalból “Éliás, Tóbiás” dödölléjét, most itt az alkalom, hogy meg is kóstoljátok ezt a híres zalai specialitást. Megismerkedhetsz a hévízi gourmet konyhával, de nem maradhat ki a fürdőhelyeken kedvelt lacikonyha sem.

Bemutatjuk a 13 hévízi séf fantasztikus menüötleteit, megtudhatod hol főznek a legjobb séfek és hol és mikor érdemes legközelebb különleges, exclusive vacsorát foglalni Hévízen. Beavatunk a városi gasztronómiai programjaiba, de rácsodálkozhatsz arra is, hogy milyen ételek voltak divatosak a régi időkben a nyaralók között. A könnyű séta során összesen 8 ételt/italt/édességet kóstolgatunk meg.

Találkozó: Tourinform iroda (Rákóczi u. 2. +36 83 540 131)
Idegenvezető: Csorja Krisztina, Információ: +36 20 470 7058
A séta időtartama: 2 óra
Táv: 1 km, könnyű séta
Részvételi díj: 3500 Ft/felnőtt, 6 év alatt ingyenes

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva