HEBI kerékpár
Helyszín Hévíz, Rákóczi utca 2
Telefonszám
Hévíz 4 pontján építettek ki közösségi kerékpár tárolókat, ahonnét bárki kölcsönözhet magának biciklit. Ha aktívabb pihenésre vágyunk, tekerjük körbe a várost!

Hévízen HEBI névre keresztelték azt a kerékpáros kölcsönző rendszert, melynek keretében 1 ezer Ft kaució befizetése után bárki használhatja a bicikliket. A város 4 pontján kialakított tárolókból a Tourinform Irodában kiváltott kártya segítségével tudjuk a kerékpárokat elvinni. A kártyát 1 ezer Ft kaució befizetése és személyi igazolvány, lakcímkártya vagy útlevél felmutatásával tudjuk igényelni. Ezután nincs más dolgunk, mint nyeregbe pattanni. A Nagyparkolónál, a Festetics fürdőháznál, a Városháza előtt és Egregyen találhatók a speciális tárolók.

A biciklik GPS-szel vannak ellátva, nagyon fontos, hogy nem tekerhetünk velük Hévíz határán túlra, erre a település minden szélén tábla is figyelmeztet bennünket. Egy nap egyhuzamban 4 órán keresztül tekerhetjük a kölcsönzött biciklit. Ha túllépjük az időkeretet, egy másik biciklivel visszatekerhetünk a kiindulási pontunkra.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva