Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő
Helyszín Kehidakustány, Kossuth Lajos utca 62
A fedett, mediterrán hangulatú háromszintes élményfürdő garantált élmény a család minden tagjának télen-nyáron.

A Kehida Termál Gyógy-és Élményfürdő 2.400 m² vízfelülettel, mediterrán belső terekkel, 13 medencével, 94 méteres óriáscsúszdával, kinti kamikaze csúszdákkal, szabadtéri 34-36 °C fokos meleg vizes- és gyógymedencékkel, pezsgőszigettel, sodrómedencével, gyermekpancsolóval, pool bárral és még sok egyéb csábító élményelemmel várja a vendégeket.

A beltéri fürdőből ki lehet úszni a szabad levegőre, ahol nyakzuhanyok, pezsgő élményelemek várják a fürdőzőket. Kisgyermekes családok részére bébi pancsoló, bébi csúszda, baba-mama pihenőszoba pelenkázóval, játékokkal gazdagítjuk a kínálatot.

A fedett háromszintes Élményfürdő egész évben garantált kikapcsolódás a család minden tagjának.
A nagyobbak kedvence a 94 méter hosszú beltéri óriás csúszda fény- és hangeffektekkel, a kisebbek pedig szinte ki sem jönnek a sodrómedencéből, Apa és Anya pedig a pezsgőfürdőbe lazítanak órákat!

Ezen kívül örvénymedencével, élménymedencénkkel, vízeséssel, buzgárokkal, nyakzuhanyokkal, masszázs ágyakkal, pezsgőfürdő-szigettel (jakuzzi) és sodrómedencével kínálunk változatos fürdőzést.

A csöppségek részére bébi pancsoló, bébi csúszda, baba-mama pihenőszoba pelenkázóval, játékokkal gazdagítjuk a kínálatot. A beltéri Élményfürdőből könnyedén ki lehet úszni a szabad levegőre is, ahol nyakzuhanyok, pezsgő élményelemek várják. A medence vize kellemes, 28 fokos hőmérsékletű.

A szabadtéri strandon élménymedence gejzírekkel, nyakzuhannyal, a medence közepén pool bárral, gyermekpancsoló, hullámmedence, úszómedencék, 34-36 fokos gyógyvizes ülőmedencék, pihenő és napozó teraszok (naturistáknak is) szolgáljuk a család kényelmét.

Szabad téren minden évszakban működő gyógyvizes ülőmedence és egy gyógyvizes úszómedence található, melyet már a zöld zónás jegy megvételekor használhatnak a vendégek.

A fedett fürdőben, egy üvegfallal elkülönülő teremben, egy súlyfürdős, nyakzuhanyos gyógymedence (mozgássérültek részére beemelő készülékkel) és egy 32-36 fokos kör ülőmedence biztosítja a vendégek nyugodt kikapcsolódását. A csak felnőttek részére fenntartott fehér zónás gyógyvizes medencék körül pihenőágyakban relaxálhatnak a vendégek. A medencék mellett a Csend szobában lévő ivókút vizének rendszeres fogyasztása emésztési problémákra javallott.

KehidaTermál Gyógyfürdő

A kehidakustányi gyógyvíz forráshőmérséklete 49 °C, amely a medencékbe érkezve kellemes 34-36 °C-ra hűl le. A kalcium-magnézium hidrogén-karbonátos ásványvíz szulfidion tartalma magas (3,3 mg/l), ezért a kénes gyógyvizek csoportjába tartozik. Radont nem tartalmaz. Kiválóan alkalmas idegrendszeri, nőgyógyászati, bőrgyógyászati és mozgásszervi problémák megelőzésére és gyógyítására.

A baleseti rehabilitációban fontos szerepet játszhat, mivel a sérülések, törések gyógyulási folyamatát lényegesen felgyorsítja. A víznek gyulladáscsökkentő hatása is ismert, ezért bőrproblémák kezelésére is javasolt. A rendkívül jótékony kén az ember szervezetébe fürdőzés, ivókúra és inhaláció során kerülhet. Gyógyvizes medencéink környezetében nyugalmas, kizárólag felnőttek részére kialakított pihenőterek, csendszoba és ivókút található.

A fürdőkúrát szakorvosi ellenőrzés mellett fizikoterápiás kezelésekkel, gyógymasszázzsal, gyógytornával egészítheti ki.

A különböző medencék nyitvatartásáról itt informálódhatsz.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva