likeBalaton.hu | 2021.01.14. 12:00
Farsangi készülődés és nyereményjáték a Bondoró Fesztivállal
Itt a Farsang, az önfeledt kacagások, a jókedv és természetesen a jelmezes forgatagok időszaka. A Bondoró Fesztivál ennek kapcsán nyereményjátékot hirdet.

Itt a Farsang, az önfeledt kacagások, a jókedv és természetesen a jelmezes forgatagok időszaka. Mi sem lehet alkalmasabb idő egy kis álarcos bolondozásra! A Bondoró Fesztivál számára ez egy hazai terep, hiszen a vidám utcaszínházi eseményt most már harmadik éve varázsoljuk közétek nyaranta a fesztiválon. Idén ők is csatlakoznak a farsangi álarcos mulatozások forgatagához, hiszen az előző évet követően mindenkire ráfér egy kis móka. Induljon hát vidáman az új év, és bolondozzunk együtt egy kicsit a Farsang örömére.

A Bondoró ennek apropóján farsangi nyereményjátékot hirdet, amelyben keresik az utcaszínház fesztivál hivatalos álarcát.

Játékszabályok

A játékra bárki jelentkezhet. A farsangi álarcok terveit e-mailben várják a jelentkezőktől, egészen február 1-jén 12 óráig. Ezt követően az alkotásokat egy művészekből álló szakmai zsűri bírálja el, amelynek tagjai Kiss Ági, a szegedi Kövér Béla Bábszínház igazgatója, Sena Dagadu, énekesnő, valamint Ágoston Béla, multiinstrumentalista zeneközelítő, a Zuboly alapítója. A játék és a felhívás pontos szövege és a részletek a fesztivál weboldalán találhatóak. A résztvevők fesztiválbelépőket és értékes nyereménycsomagokat nyerhetnek.

A játék felhívását tartalmazó videó:

 

Még több érdekes infó a Bondoró Fesztiválról itt!

Ilyen volt tavaly a fesztivál.

 

Nyitókép: Penovác Károly/veol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva