likebalaton.hu | 2020.05.12. 06:00
Művészetek Völgye helyett őszi Völgyhétvégék
A szervezők az utolsó pillanatig reménykedtek, de végül meg kellett hozniuk a döntést, hogy nem idén rendezik meg a 30. Jubileumi Művészetek Völgyét Kapolcson. Helyette viszont ősszel négy csodás hétvégére hívják az érdeklődőket, és azokat, akik idén is szeretnék átérezni a Völgy hangulatot - kicsit másképp.

A 30. Jubielumi Művészetek Völgye 2021-ben kerül megrendezésre Kapolcs és környékén. A szervezők az esemény honlapján tették közzé, hogy a rendezvényt majd 2021. július 23. és augusztus 1. között rendezik meg. Ugyanakkor elkezdtek kidolgozni egy megoldást arra is, hogy ne teljen Völgy–érzés nélkül ez az év se.

Fotó: Művészetek Völgye

Terveik szerint 4 csodálatos hosszú hétvégére hívnak mindenkit a Völgybe ősszel. A Völgyhétvégék részletes programja még alakul, és hamarosan közzéteszik.
Azoknak, akik elővételben megvásárolták bérletüket a 30. Művészetek Völgyére, többféle lehetőség kínálkozik. Mindenki, aki bérletet vagy jegyet váltott az eredeti fesztiválra, május közepén levelet kap a tixa.hu-tól, amelyben választhat a lehetőségek közül.

A 2020-as bérlet érvényes lesz az idén először bevezetésre kerülő Völgyhétvégékre. A 10 napos bérlettel mind a négy hosszú hétvégén, az 5 napos bérlettel pedig választott két hétvégén lehet résztvenni. A 3 napos bérlettel egy hétvégét választhatunk ki.

Harcsa Veronika Udvar (Fotó: Művészetek Völgye hivatalos sajtófotó)

A 2020-as bérlet érvényes lesz a 2021-es 30. Művészetek Völgye Fesztiválra. Az idei fesztivál ugyan elmarad, de a jubileum nem! A teljes program átkerül a következő évre és újabb meglepetésekkel is készülnek majd. A jegyeket át lehet kérni a jövő évi fesztiválra.

Arra is van lehetőség, hogy támogassuk a csapatot, amennyiben nem jelent terhet. Így a jegy árával nagy segítséget nyújthatunk a nehéz helyzetbe került iparág szereplőinek, a Művészetek Völgye szervezőinek. Természetesen a jegy visszaváltása is választható.

Addig is nosztalgiázhatunk, milyen volt tavaly a Völgyben lábat lógatni az Eger-patak partján, vagy fröccsözni Kapolcs főterén, elhallgatni Harcsa Veronika vagy Palya Bea zenéjét, kacarászni Lackfi János és Varró Dani duettjén, és szimplán beszippantani a Káli-medence eme kis szegletének nyári levegőjét. Aki teheti, ne hagyja ki az őszi Völgyhétvégéket, amik ugyanúgy megidézik majd ezt a hangulatot.

Nyitókép: Művészetek Völgye

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva