Beck Zoli: Háy come Beck
Helyszín Kapolcs, Dózsa utca
Időpont
Telefonszám
Beck Zoli a magyar rock 'n' roll egyik legmeghatározóbb alakja napjainkban. Amellett, hogy az egyik legnépszerűbb zenekar frontembere, oszlopos tagja a Rájátszásnak, együtt lép fel Háy János íróval, tanít a Pécsi Tudományegyetem is.

Háy János íróval 2010-ben hozzák létre pódiumműsorukat, Háy come Beck címmel. A műsort a szerzők az alapítás óta rendszeresen játsszák.

Dalszerzőként, szövegíróként és/vagy előadóként számos előadóval ill. projektben dolgozik, tk. Magashegyi Underground, DJ Titusz, Óriás, Sorbonne Sexual, etc., alapítótagja a Rájátszás nevű projektnek, amely kortárs dalszerzők-előadók és kortárs írók közös alkotó műhelye és színpadi előadása.

Zenekarával stúdiót és kiadót (ZAJZAJZAJ) alapított, amely kreatív alkotói közösségeket, előadókat és zenekarokat segít a klasszikus és populáris zenei színtereken való megjelenésben.

Írt színdarabot (Hamupipőke, bábelőadás – Ördögszekér; kékpingvin, monodráma; 30Y_MONO – Bárka Színház), novellái jelennek meg a Jelenkor-ban, ad hoc személyes publikációs felületként működteti a szentimentale-hu oldalt, ahol novellák, személyes feljegyzések, tollrajzok egyaránt megtalálhatók. (Kaláka Versudvar)

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva