Concerto Budapest Kapolcson
Helyszín Kapolcs, Kossuth utca 64
Időpont
Telefonszám
A Concerto Budapest Magyarország egyik vezető nagyzenekara, történelmi múlttal és a fiatal zenészek dinamizmusával. Repertoárja a közkedvelt mesterművektől kortárs darabokig terjed. Művészeti igazgatója Keller András karmester, világhírű hegedűművész.

Magyarország egyik vezető nagyzenekara, történelmi múlttal és a fiatal zenészek dinamizmusával. Nagy ívű és innovatív műsorszerkesztésével, egyéni hangzásával új színt hozott a magyar zeneéletbe. Az elmúlt években számos nemzetközi fesztiválra, Európa, Amerika és a Távol-Kelet rangos koncerttermeibe is meghívást kapott.

A Concerto Budapest a magyarországi fellépéseken és sikereken túl – a rendszeres külföldi fellépéseknek köszönhetően – ismert és elismert szereplője a nemzetközi komolyzenei életnek. Az elmúlt években a zenekar sikeres koncertturnékon vett részt Németország és az Egyesült Államok nagyvárosaiban, Franciaországban, Spanyolországban és Kínában, de számos felkérés érkezik további külföldi fellépésekre, mely jól tükrözi a zenekar egyre növekvő külföldi népszerűségét. (Fotó: Benkő Sándor) Völgykomolyzene

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva