Kapolcska gyermekfesztivál
Helyszín Kapolcs, Kossuth utca
Időpont
Idén is megrendezik a Kapolcska gyermekfesztivált és tábort június végén. Az egyhetes rendezvényen egyebek mellett zenei, táncos és tehetségfejlesztő programok, valamint játszóudvarok várják a résztvevőket - tájékoztatta szerdán az MTI-t a program szervezője.

Márta István elmondta, hogy június 23. és 30. között várják a 9 és 15 év közötti iskolásokat a kapolcsi táborba, amelynek utolsó három napján fesztivált is szerveznek.
A 3. Kapolcska Program során 12 fesztiválhelyszínen 400 fellépő és 60 rendezvény várja majd a látogatókat, a tehetség- és képességfejlesztő táborban pedig 13 szekcióban mintegy 120 fiatal és 30 pedagógus vesz részt. A fesztiválon fellép mások mellett Szirtes Edina Mókus, a Talamba Ütőegyüttes, Kubinyi Júlia népdalénekes és a Tördemic Néptáncegyüttes Kukonyák csoportja.
A rendezvényen török néptáncos és zenész fiatalok is részt vesznek, akik a Gül Baba Türbéje Örökségvédő Alapítvány támogatásával érkeznek – fűzte hozzá.

☀️Különleges tehetségkutató tábor Kapolcson június 23-30. között?Bővebb információk➡️ http://kapolcska.hu/tabor/?A jelentkezési időszak május 31-ig tart‼️

Közzétette: Kapolcska Program – 2019. május 10., péntek

 

Lesz kenyérsütés, mesehallgatás a természetben, az Országos Rendőr-főkapitányság pedig bűn- és balesetmegelőzési udvart szervez a fiataloknak.
A táborra még május végéig lehet jelentkezni a kapolcska.hu honlapon, a fesztivál pedig a szervező Kapolcsi Kulturális és Természetvédelmi Egyletet támogató belépő megváltásával látogatható – fűzte hozzá.

Közzétette: Kapolcska Program – 2018. július 11., szerda

 

Nyitókép: a Kapolcska Gyermekfesztivál közösségi oldala

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva