Művészetek Völgye
Helyszín Kapolcs,
Időpont
A fesztiválkedvencek mellett idén is helyet kapnak különleges, jubileumi koncertek és feltörekvő előadók is a Művészetek Völgye Fesztiválon július 22-31. között, ahol közel 2000 program közül szemezgethetünk majd.

Júliusban ismét zenével, tánccal, színházzal, irodalommal, közös alkotóterekkel és jókedvvel telnek meg Kapolcs, Taliándörögd és Vigánpetend utcái. A színpadokon a legkülönfélébb műfajokban szólalnak meg az előadók és a fesztiválon éppúgy helye lesz a fesztiválkedvenc zenekaroknak és a különleges ünnepi koncerteknek, mint a feltörekvő, friss előadóknak.

A Panoráma Színpadon játszik a Bohemian Betyars, a Blahalouisiana, a Csík zenekar, a Budapest Bár, az Anna and The Barbies, a hiperkarma, az Elefánt, a Vad Fruttik, az Esti Kornél, a Margaret Island, a 30Y, Szabó Balázs Bandája, Dés László vendégeivel érkezik, a Parno Graszt pedig itt ünnepli 30. születésnapját. A Művészetek Völgye Fesztivál 31 éve alatt számtalan zenekart láthattak „felnőni” a közönség és a szervezők is, így idén több új előadót köszönthetünk a Panoráma Színpadon, mint a Ricsárdgírt, a Carson Comát és az Aurevoir-t.

A Művészetek Völgye Fesztiválon a különböző művészeti ágak segítenek abban is, hogy picit kikapcsoljunk, magunkra figyeljünk. A természeti környezet, a különféle előadások, beszélgetések és workshopok segítenek abban, hogy egy pillanatra megálljunk és megpróbáljunk kapcsolódni egymással, a környezetünkkel és természetesen önmagunkkal.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva