Művészetek Völgye 2023
Helyszín Kapolcs,
Időpont
A fesztiválkedvencek mellett idén is helyet kapnak különleges jubileumi koncertek és feltörekvő előadók is a Művészetek Völgye Fesztiválon.

2023. július 21-30. között kerül megrendezésre a Balaton-felvidék legnagyobb és legrégebbi összművészeti fesztiválja a, 32. Művészetek Völgye Fesztivál Kapolcson, Vigántpetenden és Taliándörögdön.

A tíznapos fesztivál közel 1500 különleges programmal várja vendégeit. Többek között könnyűzenei, jazz, világzenei, népzenei és komolyzenei koncertekkel, színházi előadásokkal, irodalmi estekkel, egész nap színes gyermekprogramokkal, zöld programokkal, közösségi programokkal, interaktív játékokkal és új udvarokkal készülnek a szervezők, de ami biztosan elmaradhatatlan kelléke a fesztiválnak, az az önfeledt kikapcsolódás és szórakozás.

Visszatér sokak kedvence, a Quimby, színpadra lép Zorán a fesztivál egyik legkülönlegesebb helyszínén, a Cirque du Tókertben. A Csík Zenekar, Presser Gábor és Karácsony János – James a Völgy nagyszínpadára elhozza A Dal a miénk 2.0 : Új dalokkal újratöltve c. műsorát.
Érkezik a 10. születésnapját ünneplő Bagossy Brothers Company is, a Bëlga igazi karneváli hangulatot teremt majd és nem maradunk Carson Coma koncert nélkül sem. A Punnany Massif 20. születésnapjára egy izgalmas, csak a fesztiválon látható Völgy Special koncerttel készül.
A színházi darabok sorában a Játékszín Dolgok, amikért érdemes élni című darabját, valamint Vecsei H. Miklós és Beck Zoltán közös irodalmi estjét, a Kártyajátékot is láthatja a közönség.

Részletek hamarosan!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva