Művészetek Völgye Fesztivál 2021
Helyszín Kapolcs, Kossuth utca
Időpont
Új helyszínekkel készül a stáb, több irodalmi, színházi és képzőművészeti udvar nyílik, valamint egy napra az Opera kamion is a Völgybe érkezik.

2021. július 23. és augusztus 01. között kerül megrendezésre a Balaton-felvidék legnagyobb és legrégebbi összművészeti fesztiválja a, jubileumi 30. Művészetek Völgye Fesztivál Kapolcson, Vigántpetenden és Taliándörögdön.

A tíznapos fesztivál közel 2000 különleges programmal vár mindenkit. Többek között könnyűzenei, jazz, világzenei, népzenei és komolyzenei koncertekkel, színházi előadásokkal, irodalmi estekkel, egész nap színes gyermekprogramokkal, zöld programokkal, közösségi programokkal, interaktív játékokkal és új udvarokkal készülnek a szervezők, de ami biztosan elmaradhatatlan kelléke a fesztiválnak, az az önfeledt kikapcsolódás és szórakozás.

A látogatói beléptetést védettségi igazolással rendelkező vendégekre korlátozza a szabályozás. A 16 év alatti Völgyrajongók védettségi igazolással rendelkező felnőtt kísérővel léphetnek be.
Az védettségi igazolványt az elővételben, vagy a helyszínen vásárolt belépők karszalagra váltásakor ellenőrzik majd. A fesztivál programhelyszíneire, tehát a koncertekre, előadásokra, kiállításokra, workshopokra és foglalkozásokra is érvényes karszalaggal lehet majd belépni.

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva