Összművészeti esemény: ColorStar
Helyszín Taliándörögd,
Időpont
Telefonszám
A ColorStar egy magyar elektronikus zenekar. A formáció Magyarországon az elsők között ötvözte az elektronikus party zene különböző irányzatait a pszichedelikus, gitáralapú poprockkal.

A ColorStar egy magyar elektronikus zenekar. A formáció Magyarországon az elsők között ötvözte az elektronikus party zene különböző irányzatait a pszichedelikus, gitáralapú poprockkal. Koncertjeik összművészeti eseménynek is tekinthetők, ugyanis a zene mellett rendszerint nagyszabású vizuális elemeket is beépítenek produkciójukba.

Megalakulásuk óta több tagcserén átestek, de a magyar popzenei-elektronikus színtér mellett nemzetközi ismertséggel rendelkező együttessé váltak. Amellett, hogy felléptek a legtöbb fontos magyar fesztiválon, körbejárták az ország legnevesebb klubjait és több külföldi fesztiválon is megfordultak. A ColorStar bejárta Nyugat-Európát, a Benelux-államokat, a Balkánt, a Zene Ünnepe rendezvénysorozat apropóján pedig eljutottak Isztambulba is. Rajongói üzeneteik között az USA, az Egyesült Királyság, és az európai államok mellett olykor egészen meglepő régiók neve is felbukkan, mint pl. Nepál, Peru, Pakisztán vagy Szibéria. (Hangfoglaló Udvar)

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva