Mészáros Annarózsa | 2024.09.09. 10:00
Az elegancia és a luxus randevúja Keszthelyen
A keszthelyi Festetics-kastély parkjában megrendezett Concours d’Elegance esemény egy lenyűgöző találkozója a klasszikus és luxus járműveknek.
Elegancia, nagy múltú márkák, gyönyörű formák a Concours d`Elegance veterán autó szépségversenyen Keszthelyen, a Festetics-kastély parkjában.
Hazai és külföldi gyűjtők jóvoltából különleges és egyedi összeszerelésű autókat láthatott immáron harmadik alkalommal az érdeklődő közönség.
A keszthelyi Festetics-kastély parkjában megrendezett Concours d’Elegance esemény egy lenyűgöző találkozója a klasszikus és luxus járműveknek. A park csodálatos környezete és a Festetics-kastély elegáns homlokzata tökéletes hátteret biztosítanak a ritka és gyönyörű autóknak, motoroknak és más járműveknek. A klasszikus különlegességeket felvonultató seregszemlén idén három kategóriában lehet nevezni: a motorkerékpárok, az 1950 előtt gyártott, valamint az 1950-1960 között szerelt autók csoportjaiban.
Az indulók közül egy többtagú szakmai zsűri választja ki a győzteseket, ők ítélik oda a verseny legrangosabb díját, a Best of Show elismerést is. A látogatók lehetőséget kapnak arra, hogy közvetlen közelről csodálják meg ezeket a műalkotásokat, és találkozzanak azokkal az elhivatott tulajdonosokkal, akik gondoskodnak róluk. A modellcsodák a bizottság kitüntetései mellett a közönségdíjért is küzdenek: a látogatók külön szavazhatnak kedvenceikre.
Nézd meg képeinket a találkozóról!

A Balatonra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!



:


Nyitókép: Mészáros Annarózsa/likeBalaton.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva