2019.05.21. 17:00
Fantasztikus élmény a KKM csapattal dolgozni
A kezdetek óta részt vesz a Keszthelyi Kilométereken Pátri Zoltán, a szervezői csapat tagja, aki maga is lelkes indulónak számít a futóversenyen. Őt kérdeztük a KKM szervezéséről, valamint arról, hogyan került a csapatba.

– Hogyan kapcsolódtál a KKM szervezőihez?
– Jómagam is futó vagyok, a legelső alkalom óta részt vettem a versenyen. A főszervezőt, Bedő Beátát régóta ismerem, ő keresett meg azzal, hogy én is a szervező csapat tagja lehetnék. Egyből egy komoly pozícióval, a Fő tér vezetésével bízott meg négy éve. Futóknak adni valamit, ami az örömüket szolgálja, legalább olyan jó érzés számomra, mint amikor saját magam versenyzek ezen a pályán. Az első két évben a Fő tér vezetője voltam, a tavalyi évben pedig átvettem a frissítő csapat irányítását.

Pátri Zoltán ( Fotó: Magánarchívum)

– Mit jelent neked ez a verseny?
– Mindent. Részt veszek más sportesemények lebonyolításában is, de ez elsőbbséget élvez nálam, mondhatni a szívem csücske. Fantasztikus élmény egy ilyen csapattal dolgozni és a saját városomban részt vállalni egy olyan rendezvény létrehozásában, amely tulajdonképpen már egy brand, hiszen Keszthely városával összeforrt a KKM. Volt olyan visszajelzésünk, hogy a KKM csapat miatt ilyen jó a verseny, azt hiszem, ez mindent elárul.

– Mire emlékszel a legszívesebben az elmúlt évekből?
– Nehéz kiemelni egyet, mert rengeteg van, de elmesélem az elsőt: 2008-ban egy vállsérülés miatt nem tudtam tovább röplabda edzésekre és versenyekre járni, ezért egy hónappal a KKM előtt egy barátommal elhatároztuk, hogy lefutjuk a KKM félmaraton távját. Nem volt futó múltam és nem is készültem fel eléggé, így nem volt túl kellemes, el is határoztam, hogy soha többé nem indulok. Végül csak odaálltam a rajthoz a következő és az utána lévő KKM-n is, egyre jobb időket teljesítve. Ennek a versenynek van egy ilyen hatása is, hogy átlépi önmagát az ember.

Ha kedvet kaptál a futáshoz, itt nevezz a versenyre!

Forrás: zaol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva