2020.03.27. 08:00
Gáz-riasztó pisztollyal lövöldözött, majd ittasan balesetet szenvedett a keszthelyi férfi
Egy kehidakustányi nő tett bejelentést a rendőrségre 2020. március 18-án a kora esti órákban, hogy megjelent nála volt barátja, aki többször arcon ütötte, és a veszekedés során egy lőfegyverrel vagy annak utánzatával a levegőbe lőtt.

A helyszínen megjelentek a rendőrök, és a lövöldöző férfi távozási útvonalának ellenőrzése során felfigyeltek a keresett Volvo típusú gépkocsira, melyet a garázda férfi vezetett. A sofőr a rendőröket észlelve letért az úttestről és egy jelzőtáblát kidöntve a vízelvezető árokban állt meg.

Kép: police.hu

A zalaszentgróti rendőrök a még járó motorú gépkocsiból kiszálló férfit elfogták, majd megtalálták az elkövetéshez használt forgótáras gáz-riasztó pisztolyt is.

Kép: police.hu

Mivel felmerült a gyanúja, hogy a sofőr a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott, ezért vele szemben alkoholtesztert alkalmaztak, majd annak pozitív eredménye miatt további mintavételre előállították. A férfit a nyomozók garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, az elkövetéshez használt gáz-riasztó pisztolyt lefoglalták.

Nyitókép: pixabay

Forrás: zaol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva