Keszey Ágnes / zaol.hu | 2021.02.15. 18:00
Izgalmas online programokkal vár a Balaton Színház
Most, amikor kultúrával és művészettel személyesen nem találkozhat a közönség, a virtuális világba hívja az érdeklődőket a Goldmark Károly Művelődési Központ és a Balaton Színház.

Az intézmény közösségi oldalán jelenítenek meg különleges tartalmakat. Vannak olyanok, melyeket máshonnan vesznek át, mint például a színházi és koncertajánlók, a kínálat nagy része azonban saját készítésű írás és videó.

Az online tartalmak közt helye van a múltidézésnek is
Fotó: ZH

– Könyveket, filmeket ajánlunk a követőinknek – mondta el Osvald Bálint, a Balaton Színház vezetője.

Dabosi Zénó, felső tagozat
Jelmez: Süsü

Posted by Balaton Színház on Thursday, February 11, 2021

– Virtuális maszkabál néven farsangi jelmezversenyt hirdettünk, melyre fotókat várunk. Vannak tartalmaink, melyek az intézmény munkáját mutatják be. Ezek közé tartoznak a kulturális pillanatképek, a múltidézés és a kulisszatitkok, hiszen a közönség számára kevésbé ismert részeket is megmutatjuk.

Megpróbálunk minden kulturális területen online produktumot kínálni.

Színházi előadást – akármennyire is szeretnénk – nem tudunk megvalósítani és közvetíteni, de két Filharmónia-koncertet és saját szervezésű koncerteket is tervezünk.
Folytatjuk az online kiállítássorozatunkat és megemlékezünk a jeles napokról. Stíluspercekkel, egészségpercekkel várjuk a közönséget és tornasorozatunk is van.

?‍♀️ Állj fel! tornaperceink legújabb része ?

Posted by Balaton Színház on Tuesday, February 9, 2021

Az online művészetközvetítés a kulturális intézmény számára is nagyrészt új fel­adat, éppen úgy, mint a közönségnek. Bár örömmel fogadják az érdeklődők a tartalmakat, azért mindenki azt várja, hogy mihamarabb megnyithassa kapuit a színház és személyesen lehessen részt venni programokon.

Forrás: zaol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva