Mihály Szilvia | 2021.07.22. 17:00
Ne lepődj meg, ha tankokkal találkozol a Balaton körül
Tapolcáról érkeznek a hatalmas harci járművek a sármelléki repülőtér mellé a hétvégi Hangár Fesztre.

Csütörtökön és pénteken szállítják a hétvégi harci bemutatóhoz szükséges járműveket és felszerelést Tapolcáról Sármellékre, így ne lepődj meg, ha a főúton előtted épp egy tank halad. Na, persze nem a saját lábán vagyis láncán, hatalmas szállító trélerek viszik a különleges járműveket.

Vitárius György tankjai az előző Hangárfeszten is nagy népszerűségnek örvendtek, mi később meg is látogattuk a tapolcai tank bázist. Itt olvashatod el a cikkünket.
Van, aki személyautóval sem szeret tolatni és parkolni, most megmutatjuk, milyen, ha egy hatalmas harci járművel kell egy platóról letolatni, megfordulni, majd egy kijelölt parkolóhelyre beállni:

– Most is készülünk harci bemutatókkal – mondja György a pakolás közben.
– A szombati napon 1942-43. évben játszódó, Kárpát-Ukrajnai partizán háborúk egy részletét mutatjuk be, mely a magyar-német és szovjet szembenálló felek között zajlott.
Vasárnap pedig a II. világháború végi, nyugat-magyarországi harcok egy csatáját jelenítjük meg magyar, német és szovjet hagyományőrzőkkel.

Nézd meg a 2019-es fesztiválon készített képeinket:

 

– Érdekes családi programok, koncertek, hadi bemutatók várnak bennünket. Itt lesz Vári Gyula műrepülő bajnok, szombaton este Kárpátia koncerten, míg vasárnap este DJ Szatmári zenéjére bulizhatunk – mondta Posza Róbert, a fesztivál főszervezője.

Fotó: Mihály Szilvia

Kattints ide a kétnapos Hangárfeszt részletes programjáért.

– A rendezvény helyszínére a hatályos jogszabályok szerint történik a beléptetés, a jelenleg érvényben lévő rendelet alapján védettségi igazolvány szükséges az ingyenes fesztivál látogatásához. Ezt a személyi igazolványoddal együtt készítsd elő, akár a plasztik, akár az appos változatot, hogy gyorsabban átjuthass az ellenőrző pontokon.

Fotó: Mihály Szilvia

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva