likeBalaton.hu | 2021.06.27. 18:00
Nyárra hangolva - idén is lesz KeszthelyFest
Mediterrán hangulat, fények, illatok, ízek és persze dallamok kavalkádja tölti meg július első hétvégéjén Keszthely patinás, történelmi belvárosát.

A 2021. július 2-4. között megrendezésre kerülő KeszthelyFest a nyugat-balatoni nyár egyik legkiemelkedőbb rendezvénye változatos zenei programokkal, egyedülálló hangulattal és megújult gasztronómiai kínálattal.

Július első hétvégéjén rendezik meg a KeszthelyFestet

A hetedik alkalommal megrendezésre kerülő esemény három estéje kellemes környezetben nyújt tartalmas kikapcsolódást kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Ismerd meg a fesztivál főszervezőjét, Osvald Bálintot!

Új helyszínek

A nagyobb koncertek idén új helyszíneken kerülnek megrendezésre.
A gimnázium udvarába beköltöző Keszthely színpadon a Group’n’Swing zenekar, Dallos Bogi, Rácz Gergő és a Szabó Balázs Bandája ad koncertet, míg a művelődési központ udvarában felállításra kerülő Jazz színpadon – a helyi kiválóságok mellett – fellép a már többszörösen díjazott, különleges hangzásvilágot képviselő Perpētuum, a Horányi Julival kiegészülő Swing à la Django és a fiatal jazz generáció színe-javához tartozó Enyedi Sugárka Jazz Tett.

Fotó: KeszthelyFest hivatalos

A sétálóutcában, a Korzó cukrászda teraszán akusztikus duók és szólisták koncerteznek majd.
A hagyományos helyszínek közül az Amazon Ház udvara koraeste még a gyermekeket várja koncertekkel, bábelőadással és hagyományőrző játszótérrel, de a helyi zenekarok esti koncertjei már inkább a felnőtt generációnak kínálnak tartalmas szórakozást. Az udvarban továbbá elismert helyi kézművesek és rövid gasztronómiai bemutatók is helyet kapnak.

Az egész családnak kínálnak programokat
Fotó: Mihály Szilvia

A Nyugat-Balatoni Mozaik elnevezésű program célja, hogy koncentráltan mutassa be Keszthely és a tágabb környék gazdag kulturális kínálatát.

Valamennyi program díjmentesen látogatható.

Bor- és gasztrokorzó

A sétálóutcában idén is hazánk különböző borvidékeiről érkező kiváló borászatok és a hagyományos gasztronómia képviselői, míg a Fő téren a modern ízlésvilágot képviselő food truck-ek garantálják a változatos és minőségi étel- és italkínálatot.

Bor, barátok, fesztivál
Fotó: Mihály Szilvia

A KeszthelyFest közönsége zalai és környékbeli kézművesek portékáival, illetve látványos épületfestéssel és díszkivilágítással is találkozhatnak a rendezvény mindhárom napján. A városközpont éttermei, kávézói és kereskedői pedig meghosszabbított nyitvatartással és zenei meglepetésekkel várják a látogatókat.

Fotó: Mészáros Annarózsa

Járványügyi szabályok

A Vajda udvart, a Goldmark Károly Művelődési Központ udvarát és az Amazon Ház Látogatóközpont programjait kizárólag védettségi igazolvánnyal (kártya vagy applikáció) rendelkezők látogathatják, illetve 18 év alattiak csak védett személy kíséretében léphetnek be ezekre a rendezvényhelyszínekre.

Kattints ide a részletes programleírásért!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva