2019.01.25. 12:00
Szerelmes kalandtúra Keszthelyen
Elindult a Szerelmes kalandtúra, azaz a kapcsolat-szerviz. Egy hónapig olyan programokat ajánlanak a pároknak és házastársaknak, melyek alkalmat adnak arra, hogy együtt legyenek s erősítsék kapcsolatukat.

A megnyitón egy doboz várta a párokat. Benne rejtőzött egy autó, a kapcsolat jelképe: gurul, megy, de időnként szüksége van szervizre. Mellette lufik: mindaz, ami kitölti az életet, de melyeket néha félre kell tenni, hogy a kapcsolatra lehessen koncentrálni. S a dobozba nyúlva egymás kezét is megérinthették a párok. A Szerelmes Kalandtúrán tíz feladat közül hetet kell teljesíteni, hogy nyereménysorsoláson is részt vehessenek – de a szervezők szándéka szerint ennél sokkal többet kapnak a résztvevők.

– Fő célunk, hogy kicsit felrázzuk a párokat. Általában a férfiakat nehezebb bevonni, nekik talán a minőségi idő nem annyira szeretetnyelvük, míg a nőknek jobban. De sok izgalmat és meglepetést tartogat a program – mondta Szebényiné dr. Vrancsik Eszter főszervező.

Szebényiné dr. Vrancsik Eszter és férje, Szebényi Tibor, valamint kislányuk Lilianna a megnyitón, a belépő játékként szolgáló doboz mellett (Fotó: Keszey Ágnes)

A párok verset vagy szerenádot írhatnak a másikról, családi címert vagy logót készíthetnek, sport-és játékos programok közül választhatnak, wellnessezhetnek vagy megajándékozhatják egymást kettesben eltöltött vacsorával, borkóstolókon vehetnek részt, a Balaton színház pedig házasságról és szerelemről szóló előadásokra várja őket. Akik be szeretnének kapcsolódni a Szerelmes kalandtúrába, a feladatok teljesítésének igazolására szóló, a forgalmi engedély mintájára készült lapot a keszthelyi Tourinform irodában tudják átvenni.

Szöveg: Keszey Ágnes/zaol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva