Keszey Ágnes / zaol.hu | 2021.03.19. 12:00
Szerelmes Kalandtúra várja a párokat Keszthelyen
A házasságok és párkapcsolatok erősítése a célja a Szerelmes Kalandtúrának, melyet több hazai településen, köztük Keszthelyen is megrendeznek. Idén a járvány miatt korlátozottak a lehetőségek, de az ötletek tárháza most is széles.

A másiknak boldogságot jelentő kívánságot teljesíteni, romantikus piknik, a szerelem történetének megírása bármilyen műfajban, láncreakció – azaz feladatok füzére több állomáson. Ilyen feladatok várnak a párokra a Szerelmes Kalandtúrán. A program célja az együtt töltött minőségi idő, az egymásra figyelés, a házasság, a párkapcsolat felfrissítése.

– A játék szabad időbeosztással teljesíthető a pároknak, idén semmilyen szolgáltatót nem kell igénybe venni. Az otthoni feladványok között van beszélgetős, játékos gasztronómiai és kézműves feladat. A szabadtéren kirándulásra, kincskeresésre is buzdítjuk a párokat. Több olyan feladat van, amely gyerekek bevonásával teljesíthető, ha a család nem tudja megoldani a felügyeletet – mondta el Bögös-Andor Viktória szervező.

Olvasói fotó: Molnár Dóra

A feladatok a Szerelmes Kalandtúra útinaplójában szerepelnek. Ez megtalálható a közösségi oldalon, s át lehet venni a Tourinform-irodában, amint az kinyithat. Akik a tíz feladat közül legalább hét teljesítését igazolják az útinaplóban május 14-ig, azok nyereménysorsoláson vesznek részt. A szervezők bíznak abban, hogy májusban összegyűlhetnek egy szabadtéri zárórendezvényre.

Posted by Szerelmes Kalandtúra Keszthely on Friday, March 12, 2021

Nyitókép: Olvasói fotó / Szabó Erika

Forrás: zaol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva