2019.05.29. 08:00
Szinte katarzis élmény látni az erőfeszítéseink gyümölcsét
Kőrös László a KKM indulása óta részt vesz a szervezésben, de volt olyan év, amikor futóként is indult. Elmondta, hogy mit jelent tagja lenni a csapatnak, továbbá azt is, hogyan kapcsolódtak be a verseny lebonyolításába a gyermekei is.

– Hogyan kapcsolódtál a KKM szervezőihez?
– A készülődés folyamata még stresszes, de amikor már zajlik a verseny, fantasztikus érzés látni azt, hogy mennyi ember érzi jól magát a munkánk eredményeképpen. Szinte katarzis élményt okoz megtapasztalni az erőfeszítéseink gyümölcsét. Az első alkalomtól fogva részt veszek a KKM szervezésében, sőt, egy helyi bankfiók vezetőjeként szponzori oldalról is kapcsolatba kerültem a rendezvénnyel, én a versenyirodában dolgozom. Egyébként a párom révén kerültem közelebb a szervezéshez, de egyszer magam is indultam váltóban.

Fotó: KKM

– Mit jelent neked ez a verseny?
– Ezekben az időszakokban sok munkát, de még nagyobb büszkeséget, hogy egyáltalán részese lehetek ennek a csapatnak. Az évek alatt tényleg egy szuperjó közösség jött össze, melynek tagjai hegyeket is képesek megmozgatni.

– Mire emlékszel a legszívesebben az elmúlt évekből?
A rajtokat kimondottan szeretem, az összesre emlékszem: maga a látvány és az említett jó érzés miatt, hogy érdemes volt annyit dolgozni a versenyért. Ezen kívül külön örömmel tölt el, hogy a gyermekeim is intenzíven bekapcsolódtak a szervezésbe. Az egyetemista nagylányom minden évben segít a csapatban és most már a tinédzser gyerekeim is saját posztokat vállalnak a versenyirodában.

Ha kedvet kaptál a futáshoz, itt nevezhetsz a versenyre!

Forrás: zaol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva