Mihály Szilvia | 2022.01.25. 08:00
Totó, a házőrző hattyú
Totó hattyúval nem szürkék az átlagos hétköznapok, gyere, nézd meg videóinkon és képeinken, hogyan totyog a fürdőszobában vagy a lépcsőn.

Totó hattyú nem mindennapi hétköznapjaiba engedett bepillantást gazdája, Rigó Gábor. Hihetetlen, de a hattyú tényleg lépcsőzik, és úgy mozog gazdája házában, mint egy kiskutya.

Hattyú a fürdőszobában
Fotó: Rigó Gábor / saját

Totót hattyútojásként találta egy nő, aki a saját teste melegével keltette ki, ezután került pár napos korában a keszthelyi Madárparkba. Kattints, és olvasd el a hihetetlen sztorit.
Itt Rigó Gábor vette a szárnyai alá, azóta elválaszthatatlanok. Ennek a különleges ragaszkodásnak köszönheti Totó az életét, hiszen ő az egyetlen túlélője a keszthelyi park őszi madárinfluenza járványának. Itt elolvashatod, hogyan úszta meg a kedvenc hattyúnk az esetet.

– Totó a mai napig imád velünk itthon lenni. Elkísér a fürdőszobába, és bár ő nem tud a csapból inni, de belekukucskál, mindenre kíváncsi, végignézi, ahogy borotválkozok vagy épp mosakszom.

Imád szeretgetni, itt épp puszit ad nekem.

Napközben, míg jó idő volt, szeretett a kertben lenni, ennek csak a szomszédok és a postás nem örültek, akiket nem engedett be hozzánk. Jobb házőrző, mint bármelyik kutya. Fel tud jönni a lépcsőn a nappaliba, úgy jár-kel a tappancsaival a parkettán, mintha nem is hattyú lenne.

Itt azt látjátok, amikor a fiam reggel lejön a szobájából,és találkoznak, üdvözlik egymást.

Nézd meg Totó és gazdája képeit:

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva