Mihály Szilvia | 2021.12.28. 18:00
Ünnepi hangulat, téli ízek és kisvasút is vár a keszthelyi kastélyban
Csütörtökig varázslatos programok, koncertek, múltidéző tárlatvezetések és ínyenc ételek várnak a Festetics-kastélyban.

December 27-30. között egy valódi mesevilágba léphetsz be, ha ellátogatsz a keszthelyi Festetics-kastélyba. A parkban és a kastély északi szárnyában is színes programkavalkád vár.

Ünnepi hangulat vár rátok
Fotó: Mészáros Annarózsa

Négy napon át látogatható a különleges enteriőrjéről híres Velencei tükörterem, a lakosztályok, a gyerkőcök birtokba vehetik a kis báltermet, ahol a Varázshangok játszóházban tölthetik a napot, ráadásul a parkban egy kisvasúttal is utazhatnak. A vonat 11 és 18 óra között minden egész órában indul.

A Helikoni Éjszakák című program keretében 17 órakor minden nap korhű ruhába öltözött tárlatvezetők mesélnek történeteket a Festetics családról, a kastélyról és Keszthelyről.

Ismerd meg a Festetics feleségeket, kattints!
Készítsd el a legjobb ünnepi képed a téli pompába öltöztetett fotópontokon. A parkban sétálva kóstolj bele a tél ízeibe, burgundi marharagu szalvétagombóccal, Pulled Pork bagett, forralt bor, puncs melegít fel, ha megéhezel.

Karácsonyi pompa
Fotó: Mészáros Annarózsa

Kedd este a nagy bálteremben az Anna &RichArt Music művészei, Marton Anna énekes és Kovács Richárd zongoraművész ad koncertet, a kastélyparkban a Babos-Piller jazz duó táncoltat meg benneteket.
Szerdán Dörnyei Roland zongorakoncertje és a BB Duo együttes műsora szórakoztatja a nézőket. December 30-án a nagy bálteremben Németh Bálint tenorista és Farkas Berta zongoraművész lép fel, a parkban pedig a SaxBeatz zenél.
Január 1-jén újévi koncert lesz a kastély báltermében, a Happy Dixieland Band gondoskodik a jó hangulatról.
Kattints a részletes programért!

Nézd meg képgalériánkat:

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva