Éjszakai élményutazás a Balaton körül
Helyszín Budapest,
Időpont
Rendhagyó családi vagy baráti körben eltöltött hétvégi programra vágysz? Próbáld ki elsőként a belföldi éjszakai vonatozást, és légy az első vendég a teljessen felújított DWA étkezőkocsin! Kóstold meg az Utasellátó különlegességeit, miközben a balatoni tájban gyönyörködsz!

Az Álomvonat május 7-én, 18:35-kor indul Budapest-Déli pályaudvaról, két új arculatos CAF fekvőhelyes kocsival valamint egy CAF és a teljeskörű felújításon frissen átesett DWA étkezőkocsival, mely az eseményen közlekedik először utasforgalomban.

A vendégek érkezéskor megkapják beszállókártyáikat, illetve a vacsora-, reggeli- és ebéd kuponokat, amelyet a program díja tartalmaz. Indulás után fél órával a vonat személyzete megkezdi a jelentkezéskor választott vacsoramenü felszolgálását.

Vacsorára és ebédre az alábbi menüből választhatsz:
Paprikás csirke galuskával, csemegeuborkával
Kacsacomb meggymártással, burgonyapürével
Lecsós sertésszelet sült burgonyával
Marhapörkölt galuskával, házi csalamádéval
START Burger sült burgonyával
Vega Burger sült burgonyával
Classic Burger sült burgonyával
Gyerek menü (2 db rántott dinoszaurusz figura, kis adag sült burgonya, tetszőlegek szószok, csemegeuborka, piskótaszelet, Sió Vitatigris gyümölcsital)

A vacsora és az ebéd mellé választható továbbá 1 pohár vörös- vagy fehérbor, vagy tetszőleges üdítőital, vagy csapolt sör.

Fotó: mav.hu – Éjszakai élményutazás

A vacsora ideje alatt a vonat a Balaton déli partján halad, az utasok a naplementében gyönyörködve hódolhatnak a gasztronómiai élvezeteknek.

Fotó: mav.hu – Éjszakai élményutazás

Várhatóan 21:11-kor érkezik a vonat Keszthelyre, ahol két órás egyéni programlehetőséget biztosítanak. Érdemes egy kellemes sétára indulni a belvárosban vagy a Balaton parton.
Ezt követően a vonat tovább indul, és egész éjszaka folyamatosan halad.
A program teljes ideje alatt várja az utasokat az étkezőkocsi, ahol rágcsálnivalók, üdítőitalok és alkoholos italok fogyaszthatóak térítés ellenében. A pihenni vágyók pedig nyugovóra térhetnek kényelmes fekvőhelyes fülkéikben.
Az éjszaka során a vonat Keszthelyről a Balatonszentgyörgy – Nagykanizsa – Zalaszentiván – Ukk útirányon át Tapolcára közlekedik.

Másnap reggel várhatóan 6:00 körül érkezik a vonat Tapolcára.

A jegyárban foglalt reggeli elfogyasztása után díjmentes fakultatív programmal készülnek a szervezők.

Reggeli választható menüajánlat:
Hideg reggeli: 2 db császárzsemle, sertéssonka, paprikás szalámi, trappista és edami sajt, 2 db mini vaj/margarin, választható Rauch gyümölcsital (0,2 l), választható meleg ital.
Édes reggeli: 2 db vajas croissant, vaj/margarin, dzsem, méz és mogyorókrém, választható Rauch gyümölcsital (0,2 l), választható meleg ital.
Meleg reggeli tükörtojással: Tükörtojás sült sertéssonkával vagy pirított baconnel, császárzsemle, vaj vagy margarin, választható Rauch gyümölcsital (0,2 l), választható meleg ital.
Meleg reggeli rántottával: Sajtos vagy sonkás rántotta, császárzsemle, vaj vagy margarin, választható Rauch gyümölcsital (0,2 l), választható meleg ital.

Az utasokat interaktív „kincskereső” program keretében a város nevezetességeinek felfedezésére invitálják, a három leggyorsabban helyes válaszokat adó csapatot díjazzák.

A visszaúton a Balaton északi partjának panorámájában gyönyörködve fogyaszthatják a vendégek a jegyárban foglalt ebédet, valamint választhatnak a la carte snack- és italkínálatból, a fekvőhelyes kocsik pedig a visszaút időtartama alatt is használhatók pihenés céljából.
A vonat menetrendszerint 14:54-kor érkezik meg Budapest-Déli pályaudvarra.

A program díja tartalmaz egy vacsorát, másnap egy reggelit és egy ebédet, amit az étkezőkocsiban szolgálnak fel.

A vonatra jegyek már 19.500 Ft-tól kaphatók. 14 év alatti gyermekek részére kedvezményt biztosítunk. A díjak a teljes fülke árára vonatkoznak, magukban foglalják továbbá a vacsorát, a reggelit és az ebédet is.

A teljes programot magában foglaló menetjegyek a Budapest-Keleti pályaudvaron található Üzleti váróteremben válthatóak meg kizárólag bankkártyával, illetve SZÉP-kártyával (OTP, MKB, K&H).

Jegyeket kizárólag elővételben lehetséges megvásárolni a Budapest-Keleti pályaudvaron található Üzleti váróteremben április 28. és május 6. között.

 

Nyitókép: mav.hu – Éjszakai élményutazás

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva