viharjelzés: I. fokozat
22°
27° 18°
ÉK
4 km/h
Hogyan értsük félre a nőket?
Helyszín Keszthely, Fő tér 1
Időpont 2019 márc. 2. 19:00 - 20:30
Csányi Sándor egyszemélyes vígjátékára várják a nézőket a keszthelyi Balaton Színházba.

“Stand-up comedy” elemeit is ötvöző fergeteges előadás arról szól, hogy miért nem értik meg a nőket a férfiak. A felhőtlen és szórakoztató színházi este során nézőink bepillantást nyerhetnek a férfiúi és a női lélek rejtelmeibe.

Mi a teendő abban az esetben, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben rá arra, hogy nemcsak a gyerekekkel nem tud bánni, a nőkkel sem? Miért a mi hibánk, ha Ők rosszat álmodnak? Miért baj, ha őszintén válaszolunk arra kérdésre, hogy fogytam-e? Érdemes-e, a friss jogosítvánnyal vezető feleségünknek tanácsokat osztogatni a forgalomban? Eljön-e az a pillanat egy nő életében, amikor azt mondja: Köszönöm, van elég cipőm, nem kell több. Illetve, hogy mindezek ellenére, miért dobban meg mégis a szívünk, ha belép a szobába? Nos, ezekre a kérdésekre nem tud választ adni az előadás. Viszont számos hasonló kérdést vet fel az együttélés nehézségeiről, szépségeiről, öröméről. Magunk között szólva: inkább nehézségeiről.

Az előadás hossza 70 perc, szünet nélkül.

Jegyár: 3.900 Ft, 4.900, 5.900Ft

Csányi Sándor 1975-ben született Budapesten. A Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjével kitüntettet, Jászai Mari-díjas színész. A Színház – és Filmművészeti Főiskola elvégzése után, 2001-ben a Krétakör Színházhoz csatlakozott. 2002 és 2012 között a Radnóti Miklós Színház tagja, színházi szerepei mellett számos sikeres magyar film főszereplője. 2012 óta a Thália Színház színművésze, művészeti vezetője.

 

Megosztom

Hozzászólások

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva