KeszthelyFest 2024
Helyszín Keszthely, Fő tér
Időpont 2024. júl. 5. 10:00 - júl. 7. 23:45

A több helyszínen zajló programsorozat kínálatában a könnyűzenei koncertek mellett gyermekprogramok és irodalmi rendezvények is szerepelnek. 2023-ban az Európa Kulturális Fővárosa program támogatását is élvező rendezvénysorozat négy napon át tartott és több mint 10 ezer látogatót vonzott.

A város legnagyobb kulturális eseményeként a KeszthelyFestet 2024-ben július 5. és 7. között rendezik meg.

Fotó: KeszthelyFest

A hangsúly most is azon van, hogy a programok összművészeti fesztiválként több generációt is megszólítsanak. A rendezvénysorozat célja emellett, hogy még a főszezon előtt felhívja a figyelmet Keszthelyre, növelje a látogatók számát. Az adatok alapján már most tapasztalható, hogy megindultak a szállásfoglalások a fesztivál idejére.

A tavalyinál színesebb és modernebb lesz a Fő téren álló színpad látványvilága, illetve több olyan előadó is érkezik, aki a fiatalabb korosztályhoz szól.

A nyitónapon T. Danny ad nagykoncertet, másnap az Ocho Macho, a zárónapon pedig a Neoton Família és a Bikini váltja egymást a nagyszínpadon. A fesztiválon fellép még többek között KKevin, Pumped Gabo és a Balaton-parti strandszínpadon Majka is.

Fotó: KeszthelyFest

 

A fesztivál ideje alatt a könnyűzenei koncerteken kívül a sétálóutcában családi- és gyerekprogramok, irodalmi rendezvények várják a látogatókat és a Festetics-kastély is helyt ad a programoknak.

 

Nyitókép: KeszthelyFest

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva