Keszthelyi karnevál
Helyszín Keszthely, Kastély utca
Időpont
A több száz fős felvonulás és jelmezverseny idén is a Festetics-kastély parkjából indulva halad végig a város sétálóutcáján, ahol a zsűri megtekinti a felvonulókat.

Idén is a megszokott koreográfia szerint zajlik majd a keszthelyiek látványos farsangi programja, a Keszthelyi Városi Karnevál 2020. február 23-án, szombaton délután. A jelmezeseket 13.30 órától várják a Festetics-kastély parkjába, hogy a menetet összeállítsák. Innen indulnak 14 órakor végig korzón a Fő tér felé a sorfalat alkotó nézők között.

A Balatoni Borbarát Hölgyek hagyományos rendezvénye teljesen nyitott mindenki előtt. Akár nézőként, de akár jelmezes felvonulóként is bekapcsolódhatunk a várhatóan több száz fős maskarás menetbe.

Fotó: Katona Tibor

A felvonulást a hercegi pár vezeti, a ritmust várhatóan az idén is egy igazi szambazenekar, a keszthelyi Boombatucada együttes adja ütőseivel. Talán az is biztosra mondható, hogy most is a menet része lesz az óriássárkány és az ugyancsak túl méretes százlábú kukac. A menetet útközben a zsűri is megszemléli, hogy dönthessenek az egyéni és csoportos díjakról. A Fő térre érve a jelmezesek rövid bemutatkozásra is lehetőséget kapnak.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva