Keszthelyi Sörfesztivál
Helyszín Keszthely,
Időpont
Egy jéghideg sör a parton? Vagy kettő? Kézműves palackos és csapolt sörök várnak rád, nem hiányoznak a sörkorcsolyák sem a kínálatból.

A Móló melletti sétányon jéghideg különlegességek és kellemes ivósörök egyaránt helyet kapnak: többek között lágerek, IPA-k, APA-k, EPA-k, NEPA-k, világos, barna és félbarna sörök, illetve gyümölcsös ízek várják a látogatókat közel 30 kiállító tolmácsolásában.
A főzdék csapjain a nagy kedvencek mellett idén is helyet kapnak az újdonságok. A Guinness ír sörremek mellett találkozhatunk a cseh Bernard és a Cerna Hora házával, a belga Mort Subite főzeteivel és magyar kisüzemi habzó italokkal is, valamint egyéb angol, belga, holland és bajor sörkedvencekkel is.

A hűsítők mellett street food és grill ételek, illetve gasztrokulturális programok várják az érdeklődőket július harmadik hétvégéjén. Katona Csaba sörtörténeti előadásai és sörkóstolói, sakk szimultán megmérettetések és sörivóversenyek egészítik ki a vízparti koccintásokat.

A rendkívüli hónapokat követő időkben a szervezők különös figyelmet szentelnek az egészségügyi előírások megfelelő betartására és betartatására, így a sörpadokat egymástól 1,5 méterre helyezik el, illetve a kiállítói házaknál kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítanak a látogatók számára.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva