Klassz a parton Keszthely / Zenepavilon
Helyszín Keszthely,
Időpont
Harsona hangja és operák dallamai töltik be a teret a Balaton-parton. Különleges élmény a lemenő nap fényében klasszikus zenét hallgatni.

Programok:

2022. július 28., 20 óra – Four Bones Quartet
A Four Bones Quartetet visszatérő vendégei a Klassz a parton fesztiválnak – a klasszikusoktól a modernebb és könnyedebb műfajokig ívelő programmal nyújtanak betekintést a harsona, valamint az együttes rendkívül színes repertoárjába.

2022. július 29., 20 óra – Nők az évszázadok viharában, nők az operában
Ezzel a címmel hívja több száz évet felölelő időutazásra hallgatóit Keszei Bori, Fodor Beatrix és a Budafoki Dohnányi Zenekar öt kiváló női hangszeres művésze. Az operák cselekménye indirekt módon részletes és izgalmas bepillantást enged kora társadalmába, és nem csak történetei által. Mindennél jobban ad jellemzést a nők valódi hatásáról a társadalomra, amelyben éltek és a férfiakra, akik szerették őket.

2022. július 30., 20 óra – Csordás Klára és a Grazioso Kamaraegyüttes koncertje
A Párizsban élő, Cziffra-díjas művésznő, Csordás Klára a Bécsi, a Mannheimi és a Stockholmi Opera tagjaként énekelte végig az operairodalom számos gyöngyszemét, és szólistaként is rendszeresen fellép a világ rangos koncertpódiumain. A Grazioso Quartettel közös estjén most különleges kísérettel szólaltatja meg az opera- és dalrepertoár legszebb darabjait.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva