Kockabarátok kiállítás
Helyszín Keszthely, Sopron utca 43
Időpont
Telefonszám
Kockabarátok kiállításra várnak bennünket Keszthelyen! A tengernyi lego mosolyt csal mindenki arcára, akit lenyűgöznek az apró kockák és a hatalmas építmények!

Mindig lenyűgöztek a hatalmas LEGO®-s szobrok, élethűen megalkotott miniatűr városok, száguldó, irányítható LEGO® vonatok, vagy a kockákból megépített autó, repülőgép, tank és egyéb modellek? Összekötnéd a bevásárlást egy klassz családi élménnyel, amitől újra vidámnak látják az őszt a srácok a sulikezdés után?

9 napon át 1200nm-es kiállítói tér várja a látogatókat, több mint 30 témával. Megújult és új témák, aktivitások, még több LEGO® elem!
LEGO® DUPLO® játszóház a legkisebbeknek, Vegyes LEGO® játszóház az újragondolóknak, Piros-fehér Kockajátszóház az igazán kreatívoknak, Friendses játszóház a lányok örömére.
Interaktív vitrinek, irányítható vonatok és daruk, interaktív legos asztal, Ninjago® versenypályák, Legos társasjátékok, Legos rajzoló.
LEGO® szobrok, Legos fotósarok.


Kvízjáték LEGO® nyereményekkel!

Építőpályázat 3 kategóriában, ahol a 15 legjobb pályaművet kiállítjuk és az építők ingyen jegyeket kapnak a kiállításra!
Büfé az egész rendezvény alatt és ingyenes LISSÉ® termékkóstoló hétvégenként.
Nyitókép: pixabay

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva