Kutyás séta és piknik Keszthelyen
Helyszín Keszthely, Fő tér
Időpont
Sétálj a kutyusoddal Keszthelyen a Festetics Kastély parkjából a Fő térre, ahol hasznos és érdekes előadások, kutyás bemutatók várnak rád.

Fejezzük ki a sétával elkötelezettségünket a tudatos és felelős kutyatartás mellett, hirdessük együtt a kutyabarát eszmét.
– Gyülekezés a Festetics Kastély parkjában 13.00-13.15 között
– Séta a parkból a sétáló utcán át a Fő térre 13.15-13.30 között
A rendezvény házigazdái:
Barabás Évi, műsorvezető, Kutyabarát Balaton nagykövet és Sziládi-Kovács Tibor, Kutyabarát.hu alapító, Keszthelyi Kutyás Park vezető
Fő téri események:
13.30 Házigazda köszöntő és beszélgetés a hazai kutyatartás jelenlegi helyzetéről
Barabás Évi műsorvezető és Sziládi-Kovács Tibor Kutyabarát.hu alapító osztják meg tapasztalataikat a hazai kutyatartás jelenlegi helyzetéről és a kutyás turizmus fejlődéséről
14.15 – 15.00 Kutyakommunikáció a mindennapokban – interaktív előadás, beszélgetés a tudatos kutyázásról és a viselkedésproblémák kialakulásáról!
Mit is jelent a mai világban gazdának lenni? Mi a tudatos kutyázás, tudatos kutyanevelés a mi szemszögünkből? Mit jelent a viselkedés probléma, ezek megjelenési, kialakulási formái?
Előadók: Monoki Nikolett, Óbert Mária, Kresák Ágnes kutyatrénerek
15.00 – 15.45 Interaktív kutyás bemutató a Balatoni kutyasulitól (Keszthely)
16.00 – 16.45 Az ember és a kutya sokoldalú kapcsolatrendszere
Hogyan változott a kutyákról való tudásunk az elmúlt 10-15 évben? Ki is a kutya? Mit tanulhatunk a kutyáktól saját magunkat illetően? Ezekre és ezekhez hasonló kérdésekre keressük a választ közösen egy interaktív beszélgetés során.
Előadó: Petró Eszter (ELTE, MTA)
Gyerekprogramok: Játékos feladatlapok, kutyás kvíz – a helyesen kitöltőknek ajándék
Házirend, szabályok:
A kutyáknak rendelkeznie kell a kötelező mikrochippel és érvényes oltási könyvvel. Tüzelő, beteg vagy agresszív kutyákat a rendezvényre tilos hozni! Kutyakaki felszedéséről és eltüntetéséről minden gazda saját kutyája után köteles gondoskodni! A kutyák által okozott bármilyen kárért a gazda a felelős. A rendezvényről film és fotók is készülhetnek. A rendezvényt mindenki saját felelősségére látogatja. A házirend a rendezvényre való belépéssel lép életbe.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva