Máté Bence természetfotós kiállítása
Helyszín Keszthely, Kastély utca 1
Időpont
Ingyenesen látogatható, nagyszabású kültéri fotókiállításra várják a természetfotók kedvelőit a keszthelyi Festetics-kastély parkjában!

623 db hátulról megvilágított természetfotó 333 m2 üvegfelület 70 000 db led lámpa 7/24 nyitva tartás-hirdetik a kolosszális kiállítást a szervezők.

Idén 8 hazai nagyvárosban mutatják be a világhírű természetfotós, Máté Bence fényképeit, a Balatonnál Keszthelyen lesz látható a gigantikus kiállítás.

Alkotásaival Máté Bence az összes földrészt meghódította, és minden természetfotós számára feltette kis hazánkat a világ térképére. Legeredményesebb versenyzőként első helyen áll a BBC fotós pályázat összes ranglistáján, továbbá ő az egyetlen, aki az ifjúsági és a felnőtt mezőnyben is megkapta a természetfotósok Oszkárjaként számon tartott díjat.

Ha az emberek nem mennek a kiállítótermekbe, akkor a képeket kell elvinni az emberekhez – fogalmazta meg Bence nagyszabású projektjének indító gondolatát. A cél természetesen most is a természetvédelemre való ösztönzés és a fiatalok edukációja, a környezetünkben élő állatok megismertetése.

A 15 darab U alakú paraván mindegyike más-más témát dolgoz majd fel, lesz például külön paravánja a szalakótáknak, búbosbankáknak, ürgéknek, rókáknak, vagy a magyar természetvédelem címermadarának, a nagy kócsagnak is. De nem csak hazai állatfajokat ismerhetünk meg így, hiszen lesznek más, általánosabb tematikák is a kiállításon, mint például Fények az éjszakában, Fehér, Afrika vagy Sziluett.

A kiállítás után Bence egy érdekes előadásra is várja a vendégeket.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva