Sok hűhó semmiért
Helyszín Keszthely, Kastély utca 1
Időpont
Básti Juli-Puskás Tamás művészházaspár kezdeményezésére 2000 júliusában került először megrendezésre a Keszthelyi Nyári Játékok, ami mára hagyománnyá és a Balaton part egyik legnagyobb színházi ünnepévé vált.

A XX. Keszhelyi Nyári Játékok színházi előadásai a Festetics kastély parkjában lesznek 2019. július 26. és augusztus 4. között. Idén a Centrál Színház gondoskodik a szórakozásról. A fesztiválon ez alkalommal a Sok hűhó semmiért című előadásunkat játsszák tíz alkalommal.

https://keszthelyinyar.hu/
Fotó: Horváth Judit

Sok hűhó semmiért:
A buja és forró Messinában a Leonátó ház hölgyei már nagyon várják a háborúból győztesként visszatérő katonákat, hisz amint a hősök megérkeznek, kezdődhet a kacérkodás és a csábítás örök játéka. A nemek harcát csak ideig-óráig döntik el a csókcsaták és az ádáz szópárbajok, az igazi nehézfegyver itt bizony a pletyka. Akit a világ a szájára vesz, annak nincs menekvés, leterítik – csak reménykedni tudunk, hogy az illetőnek szerencséje lesz, és egy nászi ágyban landol. Shakespeare talán legbájosabb komédiája igazi bolondos, szerelmi kergetőzést ígér.

Jegyárak: 8900, 7900, 6900, 5900, 4900 Ft

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva