Tóth Edu és Hajdú Balázs közös estje
Helyszín Keszthely, Fő tér 3
Időpont
A gyors, a lassú és a mikrofon címmel tart a Dumaszínház párosa fergeteges előadást a Balaton Színház Simándy termében!

Az este hétkor kezdődő előadás házigazdái garantáltan megdolgoztatják a rekeszizmokat.

Tóth Edu képtelen egy pillanatra is megnyugodni, mindig izgul, hadar, dadog, lelkesedik. Kikotyogja a mozifilmek végét, és még mindig nem zavarja, ha a metrón beleolvasnak az újságjába. Keményvonalas Indiana Jones-fanatikus, a szexuális védőnénik réme, Messssszler professzor úr titkárnőjét vegzáló financiális tésztaszűrő.

Régi vágású, közösségfüggő, fiatal könyvmoly, Hrabal-, Kerouac-, Krúdy- és Tarantino-rajongó álom gyáros. Író és humorista, aki leginkább író szeretne lenni. És humorista. Ő a vakvarjúcska-szelídítő Eduskutyus, akinek még a tanulóvezetők sem állnak meg a zebránál. Mindig örül a szerdának, és szereti, ha eszébe jut a Pin-kódja.

Hajdú Balázs orgazmus, foci, tőzsde, buddhizmus, sakk, állásinterjú, MLSZ, részvényindex, póker, tégla, önismeret, pornófilm forgatás. Ki az, akinek ez mind előfordul az életében? Nyilván sokan vannak. Ki az, aki erről szívesen mesél is? Néhányan. Ki az, aki erről színpadon, tévében, nagy nyilvánosság előtt beszél? Csak ő. Az író, akinek könyve még nem készült el, mert nem tudja, mi legyen a téma. A pénzügyes, aki egyiptológus szeretett volna lenni, de végül a tőzsdén kötött ki.

A srác, aki lehetett volna rock zenész, profi focista, sakk-világbajnok, de sorsa mégis a stand up comedy felé terelte. Az élő példa arra, mi az eredménye, ha az ember nyugtatóra iszik töményet.

Humor-maffiózó, a Dumaszínház szentesi munkacsoportjának legfiatalabb tagja. Képes fél órát pislogás nélkül beszélni, pulzusának frekvenciája ritka, ő a magyar humor Eric Claptonja.

Belépő: 3300 Ft

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva